Simona Ionescu / Redactor Șef

Tania Budi a dat lovitura în afaceri. Are planuri mari pentru noul an

Tania Budi a dat lovitura în afaceri. Are planuri mari pentru noul an
La 54 de ani, Tania Budi pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Frumoasă și inteligentă, dar și o afaceristă de succes, blonda nu se lasă și vrea și mai multe. Iată la ce s-a gândi acum.

E unul dintre antrepreonorii de succes și face bani pe bandă rulantă. Taniei Budi nu-i lipsește nimic, dar pentru asta lucrează mult. Nu e plânge și acum se gândește să mai facă o investiție. Alături de fratele său, care îi este de mare ajutor, Tania a mărturisit că urmează să facă o nouă afacere și speră că și aceasta va fi la fel de bănoasă ca și celelalte.

„Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii, am avut și noroc de oameni buni”

„Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club.

Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii, am avut și noroc de oameni buni, am mult timp liber și mi-l ocup pentru mine, pentru tot ce înseamnă prietenii mei, cultură, am o viață foarte frumoasă.”, a declarat Tania Budi, pentru Unica.

Stresul ți-l faci, cuvântul stres nici nu-mi place să-l pronunț

Și pentru că toată lumea se întreabă cum reușește să arate ca o adolescentă, deși e trecută de 50 de ani, Tania Budi are un mic secret. Fuge cât mai mult de stres și le recomandă acest lucru tuturor. Pentru că, spune vedeta, liniștea din suflet se vede și pe chip. „Stresul ți-l faci, cuvântul stres nici nu-mi place să-l pronunț. Trebuie să ai forță, trebuie să știi exact când pui punct la ceva ce îți ia din energia pe care poți să o dai unde e ceva constructiv pentru tine.”, a mai mărturisit Tania Budi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre