Simona Ionescu / Redactor Șef

Telenovela Lasconi. Cum e strigat soțul Elenei. Își sprijină partenera în scandalul cu fiica

Telenovela Lasconi. Cum e strigat soțul Elenei. Își sprijină partenera în scandalul cu fiica
2012 a fost un an special pentru Elena Lasconi care a mers la altar mână în mână cu cel mai minunat bărbat care îi stă alături la bine și la greu. Soțul fostei prezentatoare TV o iubește și o apără. Telenovela Lasconi continuă cu amănunte din viața primăriței USR din Câmpulung Muscel.

Lucruri mai puțin cunoscute despre femeia care se spune că ar candida la președinție în 2024 întregesc ceea ce am numit Telenovela Lasconi. Azi, despre un alt episod de viață.

După ce propria fiică, Oana, a făcut o declarație greu de gestionat de mamă, Elena Lasconi încearcă să-și revină. Soțul primăriței e trup și suflet alături de femeia pe care o iubește.

Cătălin Georgescu, soțul Elenei Lasconi e bărbatul care i-a schimbat viața. L-a cunoscut atunci când avea cea mai mare nevoie de un suflet sincer, iar Dumnezeu i-a împlinit dorința. S-a îndrăgostit nebunește și în 2012 cei doi și-au unit destinele. După șapte ani, în 2019, Elena Lasconi a povestit despre nunta cu bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în iubire, după un divorț neplăcut. Iată și cum s-au cunoscut cei doi.

„Treceam printr-o perioadă complicată, atunci când ne-am cunoscut”

„La cursurile de limbă engleză, la British Council (n.r. l-a cunoscut pe soțul ei). Eu nu am făcut engleză la școală, doar franceză și rusă. Și știam că am nevoie să vorbesc engleză. Treceam printr-o perioadă complicată atunci când ne-am cunoscut, iar asta avea cumva legătură cu modul în care vedeam eu relațiile.

„A fost alegerea mea, dar am simțit că nu ne potriveam, de la început”

Pe mine m-a influențat foarte mult bunica. Am stat pe lângă fusta ei, cum s-ar zice, și am preluat de la ea multe principii și idei. Este credincioasă, o femeie de casă, așa încât am ajuns și eu să mă vizualizez cu trei copii care mă țin de șorț, cu casa plină de nepoți la sărbători, cu bucătăria mirosind a prăjituri. Ei bine, imaginează-ți cum a fost pentru mine să divorțez. Sigur, a fost alegerea mea, dar am simțit că nu ne potriveam de la început”, a povestit Elena Lasconi într-un interviu mai vechi.

„Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc”

Fosta prezentatoare Pro Tv a povestit că era o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi s-a despărțit de soț fiindcă „relația nu era ce ne trebuia”. A făcut și o mărturisire care a condus atât de repede la divorț. „Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam multe, că aveam păreri pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu”.

Elena a recunoscut că era complxată că nu avea școală la nivelul soțului. „Am făcut facultate după divorț. După ce am divorțat însă a fost și mai greu. De ce? Pentru că eu sunt o femeie de casă. Și eram cumva sigură că următorul va fi bărbatul meu pentru toată viața. Nu a fost. Și nici următorii”, a mărturisit vedeta.

Elena Lasconi a avut o nuntă ca în povești alături de alesul inimii sale

„Te sfâșie când vezi așa ceva”

O perioadă fetița ei, Oana a trăit la Hațeg, la părinții Elenei Lasconi. Jurnalista muncea enorm, a fost și corespondent de război în Afganistan, dar încerca să fie și mamă. După mineriada din 1999, s-a mutat în București, la ProTV și și-a înscris fetița la o școală din cartier. Îi era cumplit de greu să fie departe de ea.

„Cred că nici ea nu mai suporta să stăm departe una de cealaltă. Mi-aduc aminte și acum un moment din gară, când ne-am revăzut, iar ea a început să alerge după mine, s-a împiedicat, a căzut și și-a julit picioarele. Te sfâșie să vezi așa ceva”, s-a destăinuit primărița.

„Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale”

Au trecut anii și singurătatea o apăsa. Și atunci i-a cerut lui Dumnezeu să facă o minune. „Așa ajungem la momentul British Council. Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: „Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu”. Și a apărut Cătălin în viața mea.

A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil”, a povestit Lasconi în interviul pentru Life.ro. S-au căsătorit în straie populare, iar Elena Lasconi a arătat superb cu coronița de flori pe cap.

Povestea rochiței de mireasă

Decorațiunile, florile, rochia de mireasă, toate au avut o poveste, pe care fosta jurnalistă le-a spus-o și românilor. „Rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decorațiunile… absolut totul a fost inspirat din costumele populare și tradițiile românești, rochia a fost făcută manual de zeci de mâini de aur”. Pe cap a avut cunună de flori și grâu.

Slujba religioasă a avut loc la mănăstirea Comana, apoi invitații au petrecut la un restaurant de pe malul Deltei Neajlovului.

 „I se spune Lasconi, deși e Georgescu”

Cu ceva timp în urmă, Elena Lasconi i-a transmis un mesaj soțului cu ocazia zilei în naștere, în care a spus, din tot sufletul, cât de mult îl iubește.  „L-am iubit și îl iubesc! El e soțul meu. I se spune Lasconi, deși e Georgescu. La mulți ani, Cătă! Îți mulțumesc pentru că ești și pentru că mă suporți când eu mă consider insuportabilă!”, a scris Elena, pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre