Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose și Anghel Damian încep o viață nouă! Imagini spectaculoase

Theo Rose și Anghel Damian încep o viață nouă! Imagini spectaculoase
Theo Rose și Anghel Damian sunt mai fericiți ca niciodată pentru că-și vor împlini un mare vis. Se mută în casă nouă.

Cu ceva timp în urmă, Theo Rose a postat pe contul de socializare primele imagini cu casa nouă și numără zilele până când familia se va muta.

Theo Rose și Anghel Damian sunt pe ultima sută de metri cu noua casă în care urmează să se mute. Fericită, artista le-a arătat și fanilor cum arată locuința unde va trăi cu iubitul său și viitorul soț și micuțul lor. „Aproape gata casa noastră”, a fost mesajul transmis de Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Nuntă fără tam-tam

E primul pas dintr-o viață minunată pe care cei doi o vor avea, pentru că urmează și nunta. Îndrăgostiții nu vor să facă o nuntă mare, își doresc ceva intim, iar alături de ei să fie familia și cei mai buni prieteni.

Primele imagini cu casa lui Anghel Damian și Theo Rose. Sursă foto: instagram

E posibil ca acest lucru să se întâmple în vara acestui an, cât mai aproape de ziua lor de naștere. Theo Rose e născută pe 8 august, iar regizorul pe 9 august. S-au găsit și nașii, e vorba de trei perechi, iar cuplul urmează să-i aleagă pe cei care să le fie model în viață.

„Hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam”

Cu ceva timp în urmă, Anghel Damian a mărturisit că nu exclude posibilitatea ca nunta să aibă loc pe repede înainte. Anghel Damian nu exclude însă ca nunta să fie una pe repede înainte, fără nici un fel de tam-tam.

„Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem: Hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta.”, a spus Anghel Damian.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre