Simona Ionescu / Redactor Șef

Toate fetele la modă se tund ca Anne Hathaway. Vedeta tocmai a lansat coafura sezonului

Toate fetele la modă se tund ca Anne Hathaway. Vedeta tocmai a lansat coafura sezonului
Anne Hathaway are breton în cascadă și aceasta este coafura la care visează toate fetele la modă, care deja iau cu asalt saloanele de profil.

Nouă tunsoare se numește „waterfall bangs”, și e noua modă în materie de aranjare a părului în această primăvară. Stiliștii susțin că trendul va rămâne pentru mult timp.

Anne Hathaway a lansat moda momentului în materie de coafură

Încadrarea feței cu breton în franjuri a revenit de ceva vreme (sau nu a plecat niciodată, vor spune fanii). În timp ce cultura pop ne-ar face să credem că femeile se tund cu breton doar atunci când trec printr-o criză, este într-adevăr doar o tunsoare cool.  Și versatilă, de asemenea.  Se potrivește fiecărei forme de față precum și oricărei texturi a părului, iar în zilele noastre există atât de multe variații încât nu se poate sa nu ai de unde alege.

Anne Hathaway pozează pentru Versace cu noul ei breton care lansează moda

În ultimul timp am văzut o mulțime de bretoane care încadrează fața, într-un mod favorabil.  Adesea aduc un aer francez. Și dacă știai deja bretonul cortină, bretonul în cascadă este într-adevăr ceva nou. Anne Hathaway a fost văzută cu această formă de breton,  într-o campanie Versace, scrie Harpers Bazaar, iar moda aceasta va rămâne mult timp, asigură stiliștii.

Bretonul cascadă este deja cel mai cerut tip de breton în saloane

Bretonul în cascadă este cunoscut pentru firele lungi de păr, care treptat devin mai scurte. La fel ca apa care curge dintr-o cascadă. Această coafură este perfectă pentru persoanele care își doresc o tunsoare destul de necomplicată, dar bine evidențiată. În ceea ce privește întreținerea, ai nevoie doar de produse ușoare, care să ofere puțină textură și susținere.  De exemplu, un spray de păr pentru părul drept sau ondulat și la o cremă sau mousse (spumă)  în cazul în care aveți părul creț.

Istoria bretonului

Coafuri cu breton se poartă din cele mai vechi timpuri. Cu zeci de ani în urmă, pentru simplificarea lucrurilor și pentru parul copiilor „să nu le intre în ochi”, acesta era tuns folosindu-se un castron care se așeza pe creștet. Vasul le ajuta pe mame să urmeze o linie dreaptă atunci când tăiau părul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre