Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise, tată de vedetă. Suri, pe urmele părinților ei celebri. La 16 ani a fost distribuită în primul rol

Tom Cruise, tată de vedetă. Suri, pe urmele părinților ei celebri. La 16 ani a fost distribuită în primul rol
„Întotdeauna îmi doresc cel mai înalt nivel de talent în proiectele mele”, a explicat vedeta din Dawson’s Creek, Katie Holmes: Fosta soție a lui Tom Cruise are planuri mari pentru fiica sa cu celebrul actor de filme de acțiune.

Suri Cruise își face debutul în teatru și în filmul lui Katie Holmes, dar nu așa cum s-ar aștepta toată lumea.  ADN-ul este de partea ei, cu o asemănare copleșitoare cu privirea hipnotică a mamei și a tatălui său, Tom Cruise: un amestec care ar face-o perfectă pentru marele ecran.

Dar Suri, cel puțin deocamdată, nu are nicio intenție „să-și arate fața”. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes este prezentă în Alone Together, un film scris, regizat și cu Katie Holmes în distribuție, dar ca și interpret al coloanei sonore, arată Elle.com.

Suri Cruise cântă în filmul mamei sale

Suri Cruise este vocea care interpretează piesa genericului, Blue Moon în primele minute ale filmului Alone Together, o comedie plasată în perioada pandemiei, bine primită la Festivalul de Film de la Tribeca, unde Katie a pășit pe covorul roșu alături de iubitul ei Bobby Wooten III.

În filmul axat pe o poveste de dragoste la momentul de început al lockdown-ului, în care Katie Holmes este regizor, aceasta joacă alături de Jim Sturgess și Derek Luke, dar și de fiica sa. Rolul, însă, a i-a fost dat adolescentei Cruise fără favoritisme. Tânăra de 16 ani a fost aleasă pentru abilitățile sale incredibile de cântat, spre bucuria mamei care e super mândră de fiica sa.

„Îmi doresc întotdeauna cel mai înalt nivel de talent, așa că am întrebat-o și ea a explicat, Katie Holmes, actrița în vârstă de 43 de ani pentru site-ului Yahoo Entertainment. Este foarte, foarte talentată. Mi-a spus că o va face și a înregistrat. Am lăsat-o să-și facă drumul. Așa mă comport eu în general: este ca și cum ai spune: „Acesta este ceea ce cred că ne dorim cu toții, așa că du-te și fă ce știi să faci”.

Mica vedetă este o adevărată fashionistă

Aceasta nu este o experiență izolată: Suri Cruise a luat și microfonul pentru următorul proiect al mamei sale, filmul Rare Objects, o adaptare a unui best-seller de Kathleen Tessaro înregistrat în toamna trecută la New York, în care joacă și iubitul lui Holmes, Bobby Wooten III. „De fapt, Suri a cântat și la Rare Objects, a mărturisit Katie, dar în afară de asta, este o fată de liceu de doar 16 ani”.

O fată care încearcă să aibă o viață normală, dar care, în ciuda eforturilor ei, rămâne cea mai urmărită din Upper East Side și, fără să vrea, dictează legea în ceea ce privește stilul tuturor colegilor ei și nu numai.

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a crescut în lumina reflectoarelor. Adolescenta  continuă să atragă privirile celor din jur întrucât s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă.

În vârstă de 16 ani, Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, este  o adevărată fashionistă, după cum se vede din imaginile surprinse cu ea în New York.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre