Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Jones arată fantastic la 83 de ani. Cântărețul spune că nu intenționează să se retragă. Foto

Tom Jones arată fantastic la 83 de ani. Cântărețul spune că nu intenționează să se retragă. Foto
Tom Jones a aterizat sâmbătă la Brisbane, înainte de concertul său de la Byron Bay Blues Festival. Cântărețul arată extraordinar la 83 de ani.

Legenda muzicii, Tom Jones, în vârstă de 83 de ani, se află în turneu în Australia. Anul trecut, cântărețul a dezvăluit că nu intenționează să se retragă.

Tom Jones arată foarte bine la 83 de ani

Tom Jones părea puțin obosit în timp ce pășea prin terminal înainte de spectacolul său de la BluesFest, care atrage peste 100.000 de iubitori de muzică. Dar toată lumea a fost încântată să vadă că aceasta arată foarte bine.

El a făcut o figură frumoasă într-o cămașă neagră în carouri, blugi și o șapcă de baseball. Tom Jones, care a călătorit prin Australia și a fost în Perth la începutul săptămânii trecute, părea că a profitat la maximum de soare, având un aspect bronzat. Sâmbătă a avut loc un concert la A Day On The Green din NSW, apoi va avea spectacole în Adelaide și Melbourne.

Tom Jones a spus că se va retrage doar dacă vocea îi va ceda

Interpretul hitului Sex Bomb va apărea inclusiv la Newcastle Entertainment Centre. Turneul său se va încheia cu un spectacol la Sydney, la Aware Super Theatre, pe 4 aprilie. Anul trecut, Tom a insistat asupra faptului că nu intenționează să se retragă prea curând de pe scenă.Legenda muzicii a recunoscut că, deși nu mai poate dansa pe scenă la fel de mult ca în spectacolele din trecut, se va retrage doar dacă vocea sa va începe să cedeze.

„Dacă ceva nu ar merge bine cu capacitatea mea vocală, nu aș vrea să continui”

Tom Jones arată extraordinar la 83 de ani. Sursă foto: Daily mail

În 2022, Tom a dezvăluit că a suferit a doua operație de înlocuire a șoldului și a avut parte de o altă intervenție chirurgicală în 2017. El a mărturisit atunci că era forțat să stea pe scaun în timpul majorității spectacolelor sale și că putea interpreta doar aproximativ patru dintre cântecele sale stând în picioare.

„Singurul mod în care m-aș retrage este dacă nu aș mai putea cânta. Dacă ceva nu ar merge bine cu capacitatea mea vocală, nu aș vrea să continui fără să fiu în deplinătatea forțelor. Nu mi-ar plăcea să plictisesc publicul”, a declarat el pentru Metro.

„Sunt încă în stare să urc pe scenă și să o fac live”

‘La bătrânețe, nu mai poți face ceea ce făceai înainte. Adică, nu mai pot să mă plimb așa cum o făceam înainte, dar nu aș vrea să o fac acum. Acum mă concentrez mai mult pe cântat decât pe orice altceva. Sunt încă în stare să urc pe scenă și să o fac live. Nu știu, este o întrebare bună, pentru că nu m-am gândit niciodată la asta…

Dacă oamenii vor să meargă să vadă asta, atunci foarte bine”, susține Tom Jones. Starul a adăugat că, dacă nu va mai putea cânta în viitor, ar fi deschis la ideea unei holograme care să îl înlocuiască, dar speră că acest lucru este „încă departe”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre