Simona Ionescu / Redactor Șef

Jon Bon Jovi ar putea pierde ce are mai scump. Ultimele vești despre sănătatea cântărețului

Jon Bon Jovi ar putea pierde ce are mai scump. Ultimele vești despre sănătatea cântărețului
În urma intervenției chirurgicale suferite, Jon Bon Jovi a făcut un nou anunț în ceea ce privește sănătatea sa. Cântărețul ar putea pierde ce are mai scump.

În urmă cu doi ani, Jon Bon Jovi anunța că a suferit o intervenție chirurgicală importantă. Deși veștile păreau îmbucurătoare, cântărețul s-a destănuit că ar putea pierde ceva foarte drag lui, anume plăcerea de a merge în turnee, căci sănătatea nu i-o permite momentan. 

În 2022, Jon Bon Jovi a descoperit că una din corzile lui vocale se atrofia treptat, fiind “groasă cât un deget mare, iar cealaltă era subțire, cât un deget mic.” Cântărețul mărturisea atunci că nu mai putea cânta bine:  ”Așa că cea puternică o dădea la o parte pe cea slabă, iar eu nu cântam bine. Peste noapte, mi-a fost luată meseria din mână”, explica el la momentul respectiv. 

La aproape doi ani distanță, Bon Jovi nu s-a recuperat complet 

Bon Jovi a spus că, din fericire, a fost prezentat unui chirurg care i-a făcut cunoștință cu un „implant de ultimă generație pentru a reface corzile vocale”. După o perioadă lungă de reabilitare de aproape doi ani, solistul se află în continuare în proces de vindecare: 

Jon Bon Jovi probleme cu vocea
Artistul nu știe dacă va mai putea merge vreodată în turneu

“Dacă mi-aș fi recuperat doar instrumentele, cu restul mă pot descurca. Pot să vă scriu un cântec, pot cânta la fel de bine ca oricine. Dar trebuie să-mi recuperez uneltele. Vineri seara a fost prima dată când am cântat în public. Sâmbătă dimineața a fost prima dată când m-am trezit fără mai multe voci în cap. Eram doar eu. Și asta a fost cel mai bun sentiment. Eram doar eu”, declara artistul în luna februarie a acestui an. 

Nu poate cânta mai mult de o piesă pe zi, astfel că ar putea rata propriul turneu 

Jon Bon Jovi a mărturisit zilele trecute că nu este sigur dacă va mai face turnee, căci nu poate cânta mai mult de o piesă pe zi.  Cântărețul urmează să lanseze un album intitulat „Forever” mai târziu în acest an și spera să facă un turneu, dar după intervenția chirurgicală critică, nu este sigur dacă va putea să facă asta, deși este una dintre marile lui pasiuni, aceea de a fi pe scenă în turneu.

Jon Bon Jovi probleme cu vocea
Cântărețul Jon Bon Jovi iubește să fie pe scenă, însă nu poate cânta mai mult de o piesă. Sursa foto: Instagram

„Este dorința mea să fac un turneu anul viitor, dar încă mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră,” a spus el într-un interviu cu Mix 104.1 Boston. „Deși sunt bine pe drumul recuperării și am reușit să îmi iau timp și să fac câte o piesă pe zi când am înregistrat albumul”, a mărturisit Jon Bon Jovi. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre