Simona Ionescu / Redactor Șef

Bon Jovi dă pe dinafară de bucurie. A primit un anunț fantastic

Bon Jovi dă pe dinafară de bucurie. A primit un anunț fantastic
Acum este cărunt și aproape că ar putea concura la rolul de Moș Crăciun cu părul mai scurt într-un film pentru copii, dar pe vremuri, când era blond cu pletele mai mari, isteriza stadioane.

Motivul pentru care Bon Jovi dă pe dinafară de bucurie e dezvăluit chiar de el însuși. E așa de fericit încât nu s-a putut abține și a postat pe rețelele sociale. Cântărețul în vârstă de 59 de ani din celebra trupă de rock Bon Jovi, se mândrește cu un elegant păr gri care nu și-a pierdut din strălucirea pe care o avea în perioada de glorie a trupei. Artistul a avut apogeul carierei în anii 80, timp în care au produs hituri precum Livin On A Prayer și You Give Love A Bad Name.

Bon Jovi dă pe dinafară de bucurie

Ceva mai târziu, în anul 2000, a lansat o melodie care a devenit instantaneu un nou hit: It’s My Life. Astăzi, Jon Bon Jovi vine în fața fanilor  u o veste uriașă. Clipul oficial al piesei, postat pe canalul său YouTube a depășit 1 miliard de vizualizări. „It’s My Life are 1 miliard de vizualizări pe YouTube … datorită tuturor celor care au participat la realizarea acestui videoclip atât de special”, a anunțat vedeta pe pagina sa de Facebook.

Piesa are multe caracteristici clasice pentru melodiile lui Bon Jovi. Cum ar fi utilizarea de către Sambora a casetei de discuții, iar o replică din versul al doilea „Pentru Tommy și Gina, care nu s-au dat înapoi niciodată” se referă la Tommy și Gina, un cuplu fictiv din clasa muncitoare pe care i-au inventat pentru prima oară în hitul lor din 1986 Livi’ on a Prayer”.

It’s My Life se remarcă și printr-o referință la „colegul” din New Jersey, Frank Sinatra: „Inima mea este ca o autostradă deschisă / Așa cum a spus Frankie / am făcut-o Drumul Meu”.

Se pare că Jon Bon Jovi și Richie Sambora au avut un dezacord cu privire la acele versuri. Bon Jovi a povestit despre acest lucru. „Tocmai am venit acasă după ce am făcut U-571 și am spus: Sinatra a făcut 16 filme și a făcut turnee până la vârsta de 80 de ani. Acesta este modelul meu”. El (Sambora) a spus: Nu poți scrie astfel de versuri. Nimănui nu-i pasă de Frank Sinatra în afară de tine. Dar am scris!”

Sinopsisul clipului

Videoclipul piesei a fost regizat de Wayne Isham. Actorii Will Estes (Tommy) și Shiri Appleby (Gina) sunt cele două personaje principale. La început, Tommy urmărește un videoclip al unui concert Bon Jovi pe computerul său, când mama îi se cere să ducă gunoiul. Dintr-o dată, Gina sună și îi spune să vină imediat la tunel, deoarece concertul live a început deja.

Tommy începe să alerge în apartamentul său și scoate ascultător gunoiul. Apoi aleargă pe străzile din Los Angeles până la concert, urmărit de câini, alergând ca la un maraton, pozând. Videoclipul a fost inspirat din filmul Run Lola Run. Jon Bon Jovi l-a întâlnit pe Estes în platoul U-571 și l-a ales să fie în videoclip.

Sursa foto: Instagram

Ioniță de la Clejani e distrus. Ce i-a făcut Fulgy încât a venit Poliția

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre