Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucul genial pentru cel mai curat și proaspăt frigider. Vă trebuie doar două produse ieftine

Trucul genial pentru cel mai curat și proaspăt frigider. Vă trebuie doar două produse ieftine
Mai ales în perioadele de vară, parcă nimic nu mai funcționează când vine vorba de găsirea unei soluții pentru a avea un frigider frumos mirositor.

Decât să apelați la tot felul de soluții chimice, cele mai folositoare rămân soluțiile naturale, care pot scăpa de stresul frigiderului urât mirositor.

Dacă vreți ca bucătăria să miroasă așa cum v-ați dorit dintotdeauna, aveți nevoie de câteva coji de portocale și puțină sare. Tot ce aveți de făcut este să umpleți cojile de portocală cu sare, apoi să le puneți în frigider. Se va lăsa peste noapte. Veți fi plăcut surprinși să vedeți că mirosul neplăcut dispare definitiv. În plus, va fi absorbită și umezeala.

Cojile de portocale alungă mirosul din frigider

Suprafețe de lemn perfecte cu coji de portocale

De asemenea, cojile de portocală le puteți folosi și pentru a lustrui suprafețele de lemn. Puneți cojile de portocală într-un borcan, apoi turnați oțet. Lăsați așa timp de două săptămâni, apoi strecurați. Această soluție este perfect pentru a curăța lemnul.

Uleiul de portocală este excepțional pentru a scoate petele de apă

La rândul său, uleiul natural de portocală se poate folosi pentru a lustrui oțelul inoxidabil, dar și pentru a scăpa de petele de apă. Frecați aceste locuri cu coji de portocale și veți vedea diferența. Nu în ultimul rând, aceleași coji de portocale sunt  excepționale pentru a da băii un miros frumos de citrice.

Puneți cojile într-un bol, apoi acesta așezați-l în dulap. Recipientul se va schimba după ce cojile se usucă. Pe de altă parte, cojile de portocale sunt foarte bune și pentru a îndepărta definitiv muștele și țânțarii.

Puneți felii de lămâie în frigider

Și lămâia alungă mirosurile grele din frigider

Un alt fruct perfect pentru a scăpa de mirosul neplăcut din frigider este lămâia. Puneți câteva felii de lămâie și puneți pe un raft din frigider. Puteți să stoarceți și o lămâie, iar ceașca să o introduceți în frigider. Va absorbi mirosurile care nu vă sunt pe plac. O ceașcă cu cafea este de asemenea recomandată pentru a avea un frigider fresh. Pentru a acoperi mirosurile de mâncare, puteți să puneți în frigider și 2-3 bețe și scorțișoară alături de 10 cuișoare, așezate pe o farfurie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre