Simona Ionescu / Redactor Șef

Tudor Gheorghe, despre spectacole și momentul când nu va mai urca pe scenă. „E rețeta mea personală, prin care rezist de ani buni”

Tudor Gheorghe, despre spectacole și momentul când nu va mai urca pe scenă. „E rețeta mea personală, prin care rezist de ani buni”
Ajuns la vârsta de 76 de ani, inegalabilul interpret Tudor Gheorghe se simte în formă și abia așteaptă să revină pe scenă.

A trecut cu greu peste moartea soției, dar acum Tudor Gheorghe e stăpân pe situație și așteaptă să-i încânte pe fanii săi, așa cum face de o viață.

Tudor Gheorghe le pregătește fanilor săi multe surprize. „E rețeta mea personală, prin care rezist de ani buni”

Și-a început cariera în anul 1966 și de atunci a fermecat toată România și străinătatea cu muzica și spectacolele sale formidabile. Dar, din păcate anii au trecut și peste Tudor Gheorghe și uneori se gândește la momentul în care nu va mai fi pe scenă. Însă acest lucru nu se va întâmpla curând.

„Eu nu-mi fac asemenea calcule”

„Vine o asemenea zi pentru oricare dintre noi. Nu știu când va sosi acea zi pentru mine. Eu nu-mi fac asemenea calcule. Nu-mi spun nici ceva de genul: «Voi cânta până la 80 de ani. Sau 85 de ani! Sau 90! Nici pomeneală!». Mi-am făcut o promisiune și am de gând să mă țin de ea. Ce mi-am promis?

Mi-am spus că atunci când genunchii îmi vor începe să tremure, atunci e semn că nu mai pot urca pe scenă. Atunci când o să-mi tremure glasul, atunci nu voi mai urca să cânt în fața spectatorilor. Nu voi fi penibil! Însă, pentru moment, am încă puterea necesară de a susține constant tipul de concert cu care fanii mei sunt deja obișnuiți!”, a mărturisit Tudor Gheorghe pentru Impact.

„Îmi aleg cu atenție poeziile, mă gândesc la muzică și la colaboratori”

Până atunci însă, artistul e mereu alături de cei care-l iubesc și totdeauna pregătește în avans câteva spectacole. Așa a făcut o viață întreagă, pentru că totdeauna a știut cum să-și respecte publicul. „Am mereu pregătite în avans alte două sau trei spectacole, față de cel pe care îl promovez la un anume moment.

Așa mi-am format stilul. Îmi aleg cu atenție poeziile, mă gândesc la muzică și la colaboratori. Apoi pun la punct toate detaliile. E rețeta mea personală, prin care rezist de ani buni!”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre