Simona Ionescu / Redactor Șef

Vara începe spectacolul! Tunsori și culori în top pentru vara lui 2024

Vara începe spectacolul! Tunsori și culori în top pentru vara lui 2024
Mai sunt doar câteva zile și vom păși în prima lună a verii, iar specialiștii spun că de abia de acum începe cu adevărat spectacolul. Veți fi în trend cu schimbări totale sau de o singură noapte, cu tunsori și culori la care nu v-ați fi gândit niciodată.

Pentru vara aceasta, puteți face cam tot ce vă trece prin cap în materie de tunsori și culori de păr. Aveți de unde alege pentru a fi cu adevărat fermecătoare.

Noul aspect umed

Versiunea cu gel, elegantă și strălucitoare a look-ului umed a dispărut, iar un stil mai „moale”, i-a luat locul. Dar scopul nu este ca părul să arate umed, ci mai degrabă ciufulit de vântul și valurile oceanului. Dacă aveți părul lung și în această vară vreți neapărat o schimbare, siguri ați fost influențate, doamnelor, de valuri de noi tunsori și coafuri care a cuprins Hollywood-ul. Una câte una, vedetele au optat pentru părul care le ajunge până la umeri.

Cea mai bună parte a acestei tunsori este că se potrivește oricărui tip de păr. Revine în forță în această vară și bretonul lateral, indiferent dacă aveți părul lung, mediu sau scurt. Pentru vara lui 2024, ondularea părului în afară sau în partea de jos adaugă un plus de feminitate pentru doamnele cochete.

Șuvițe subtile care să încadreze fața

Ce tunsori se poartă în vara lui 2024

În lunile însorite se spune că nu există doamnă sau domnișoară care să nu-și dorească să-și schimbe nuanța părului. Și nimic nu arată mai bine decât să adăugați șuvițe subtile care să încadreze fața. Dar în această vară, cel mai căutat blond este cel luminos. Tonurile calde nu se vor demoda niciodată, dar dacă vreți să ieșiți în evidență, alegeți totuși tonurile mai reci.

Dar nici nuanțele închise nu vor fi uitate. Adăugarea unei cantități mici de cupru auriu la brunet va adăuga luminozitate pentru cel mai frumos păr de vară. Pe de altă, cuprul cowgirl a dominat în 2023 și continuă să o facă și în 2024. Cele mai avantajate vor fi femeile cu tenul deschis, care trebuie să încerce neapărat această nuanță. Veți dori să adăugați mai multă vivacitate în această vară.

Sursă foto: maneaddicts.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre