Simona Ionescu / Redactor Șef

Uau! Andreea Berecleanu, schimbată total! Uite cum îi stă blondă și cu breton

Uau! Andreea Berecleanu, schimbată total! Uite cum îi stă blondă și cu breton
E atât de frumoasă, încât orice culoare de păr ar alege, ar străluci. Andreea Berecleanu a încercat să fie o blondă super sexy. Și i-a reușit pe deplin.

Anul trecut, Andreea Berecleanu a făcut o escapadă în frumosul Paris, și s-a plimba pe străzile orașului iubirii purtând o perucă blondă. Vedeta s-a gândit să le facă o surpriză și fanilor săi și le-a arătat noua înfățișare. Cum ne-am fi așteptat, internauții au primit totul cu mare bucurie și au felicitat-o pe vedetă pentru cât de bine poate să arate.

“Nu e chiar complicat să port o peruca de la Crazy Horse, problema ar fi să dansez ca acele artiste minunate. Am găsit această poza din Paris din luna mai a anului trecut și mi-am adus aminte despre frumusețea acelui act artistic al reprezentației de la Crazy Horse. Cât despre cum m-am simtit blondă câteva ore pe străzile Parisului, într-o postare viitoare”, au fost cuvintele postate de Andreea, alături de câteva fotografii.

“Nu contează culoarea, tot o doamnă frumoasă, distinsă și rafinaă ești”

“Poți fi blondă, șatenă, roșcată sau brunetă. Eleganța, bunul gust, finețea și atitudinea ți se potrivesc sub orice culoare. Rafinată.”, a spus unul dintre prietenii din online. În asentimentul acestuia au fost și alți internauți: “Da, blondă, roșcată, brunetă, nu contează culoarea, tot o doamnă frumoasă, distinsă și rafinată ești. Minunată”. Au existat și fani care au declarat că Andreea este “cea mai frumoasă blondă, ever”.

Prezentatoarea, îndrăgostită de pâine și vin

Pentru a arăta atât de bine, Andreea Berecleanu are mare grijă la alimentație, dar spune că nu rezistă în fața vinului și a pâinii, pe care le consideră “coordonatele ritualului inițial”. “Mie îmi place mâncarea, dar să fie simplă, mediteraneeană. Evit sosurile, mă refer la cele îngroșate cu rântaș din mâncarea românească.

Aș putea să am un prânz cu bucurie dacă aș înmuia o bucățică de baghetă cu puțin ulei de măsline. Iar dacă sunt în vacanță în locuri exotice, pot face excepție. Pentru că îmi doresc să descopăr cultura unei țări inclusiv prin gastronomie. Apoi, vinul… aici e o poveste.

Căci, pâinea și vinul sunt coordonatele ritualului inițial. Pâinea care s-a transformat în corpul lui Iisus și vinul în sângele lui. Vinul reprezintă echilibrul perfect între natura umană și produsele pământului”, a declarat Andreea Berecleanu presei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre