Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima beție a lui Serghei Mizil s-a lăsat cu sânge. Era la mare

Ultima beție a lui Serghei Mizil s-a lăsat cu sânge. Era la mare
Toată lumea știe cât de slobod la gură e Serghei Mizil. Din mai multe puncte de vedere. Iar ultima aventură a fost relatată chiar de el, fără nicio jenă.

Ultima beție a lui Serghei Mizil s-a lăsat cu sânge. Afaceristul tatuat și hâtru a apărut seara trecută, în platoul emsiunii Xtra Night Show cu un deget bandajat. Evident că  lumea din platou a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat. Întrebat ce a pățit, Serghei Mizil a spus senin că, în realitate, nu își amintește excat ce s-a întâmplat.

Cum a decurs ultima beție a lui Serghei Mizil

„Ce pot să zic, la drum de seară, m-am trezit fără buric. Eu stau în partea unde au mărit plaja, și fiind plaja foarte mare, eu nu am mai ajuns niciodată la plajă, pentru că m-am oprit unde era masa acolo și de dimineață până…

Și se mai întâmplă accidente de muncă. Eu acum, puteam să cer despăgubiri, de la Liga Băutorilor Profesioniști. Accident la locul de muncă. Totul era în regulă și când m-am trezit am realizat ce am pățit. M-am prezentat a doua zi la doctor și mi-a făcut antitetanos, m-a întrebat dacă prinde… Eu știu acum dacă prinde?!”, a relatat Serghei Mizil.

Ce viață dulce a dus Mizil în tinerețe

Dincolo de „accidentele de muncă” Serghei Mizil se declară un om fericit, liber, care a făcut doar ce a vrut în viață. A avut noroc. „Mi-a dat viața tot, dar am avut și un noroc, trebuie să recunosc, datorită tatălui meu care nu s-a băgat în absolut nimic. M-a lăsat în pace. (…)

Tata nu s-a băgat niciodată: „Bă, te duci acolo, fă-te membru de partid..”. N-am avut nicio apartenență politică. Păi cine să mă ia pe mine, cu părul ăla și cu ce făceam?”, a dezvăluit Mizil în emisiunea „Dosare de presă”, pe EVZ PLAY. În aceeași emisiune a povestit  cum a trăit în copilărie și tinerețe. „Aveam casă mare, cu piscină, cu douăzeci și ceva de camere, vorbeam prin megafoane”, a mărturisit Serghei Mizil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre