Simona Ionescu / Redactor Șef

Un băiețel de opt ani a făcut senzație la Chefi la cuțite. Nu mulți pot face asta

Un băiețel de opt ani a făcut senzație la Chefi la cuțite. Nu mulți pot face asta
Rareș Ștefan, un băiețel de doar opt ani, a făcut senzație la Chefi la cuțite. I-a impresionat pe jurați cu pasiunea sa pentru gătit, dar și cu restul hobby-urilor pe care le are, la o vârstă atât de fragedă.

Rareș Ștefan, un băiețel de doar opt ani, a făcut senzație duminică seară la Chefi la cuțite. Rareș a venit însoțit de mama sa, însă a gătit singur. A intrat în show îmbrăcat într-o tunică de bucătar, făcută de o croitoreasă special pentru el. Puștiul a ales să gătească un desert, tiramisu. „Am zis că dacă tot vin la Chefi la cuțite, atunci să port și eu ceva cu tematica de bucătărie. Și uitați-mă aici cu tunica. Am venit astăzi la Chefi la cuțite pentru că mi-am dorit de foarte mult timp, de pe la vrea șapte ani”, a spus Rareș. 

De asemenea, simpaticul puști a mărturisit că are mari emoții, dar și că le-a pregătit o surpriză celor trei chefi. „Am emoții pentru că este prima dată când apar la televizor, stomacul îmi dansează prin burtă. Astăzi am o surpriză pentru chefi. I-am făcut pe cei trei chefi din piese”. 

Senzație la Chefi la cuțite. Rareș Ștefan, pasionat de robotică, i-a uimit pe chefi 

În momentul în care s-au deschis ușile, cei trei chefi au fost uimiți de băiețel, dar și de desertul perfect pe care l-a gătit. Puștiul a mărturisit că este pasionat de robotică și jocuri, pe care le creează încă de la vârsta de 6 ani. „Eu fac jocuri, la 8 ani. De la 6 ani m-am apucat, am făcut 30-40 de jocuri. Acum am avansat, la o grupă de copii de 10 ani”, a dezvăluit Rareș. 

„Poate un copil să gătească doar dacă vrea. Și am zis să încerc și eu, să văd dacă e greu sau ușor. Și dacă am văzut că e așa și așa, atunci am zis că eu pot face acest lucru. Eu sunt în clasa a II-a și la școală este perfect. Matematica îmi place mult, fiindcă se potrivește cu robotica, hobby-ul meu. Și religia, pentru că eu cred foarte mult în Dumnezeu. Am o prietenă, ne jucăm aproape în fiecare zi și o cheamă o Naomi. Dar este doar prietenă, mai mult nu. Bine, mi-a plăcut în clasa I de ea, dar acuma nu mi-a mai plăcut. Și acuma nu prea am mai găsit nicio fată, deci sunt cam singur”, a mai dezvăluit simpaticul băiețel, care a primit trei cuțite de la chefi. A trecut astfel în etapa următoare și a ales echipa lui Chef Scărlătescu. 

Foto: captură YouTube

Casa lui Jennifer Lopez, invadată de poliție. Cum a fost posibil

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre