Simona Ionescu / Redactor Șef

Unde s-a refugiat George Burcea după ce a plecat din casa Andreei Bălan. Acum s-a aflat

Unde s-a refugiat George Burcea după ce a plecat din casa Andreei Bălan. Acum s-a aflat
Actorul George Burcea și cântăreața Andreea Bălan s-au separat la începutul acestui an, iar despărțirea nu e una în cei mai decenți termeni. Bărbatul a fost nevoit să părăsească domiciliul soției și al fetițelor, ți să se mute pe unde a putut. George Burcea nu are apartament în proprietate și nici nu s-a mutat cu noua iubită. S-a aflat însă unde s-a refugiat George Burcea după ce a plecat din casa Andreei Bălan.

La începutul anului acesta, Andreea Bălan (36 de ani) și George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat. Cei doi au împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). În prezent, actorul formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub (22 ani), pe care a cunoscut-o în timpul competiției Ferma, difuzată de Pro TV. Ulterior, George i-a cedat locul lui Vivianei, care urma să fie eliminată.

Viviana fredona „Lasă-mă papa la mare”

Viviana Sposub e în al nouălea cer. Are un iubit celebru și, mai mult decât atât. Trăiește, cumva, visul oricărui fan adevărat: se iubește cu partenerul idolului său. Ea a mărturisit, la ferma, mai întâi, că toată copilăria  și adolescența ei a fost fana Andreei Bălan și a Andreei Antonescu.

„Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost și la concert când ați venit la Botoșani, la noi, în Moldova”, i-a spus asistenta TV Andreei Antonescu, într-una dintre edițiile Ferma. Săptămâna aceasta, Viviana a reluat ideea. „Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a spus Viviana, care a dezvăluit că, în timpul unui concert, Andreea Băălan i-a întins mâna.

„Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a mai spus Viviana, potrivit Diva Hair.

Viviana și George nu locuiesc împreună

Viviana și George s-au vindecat recent de Covid-19. Pe timpul izolării obligatorii, cuplul a locuit împreună, în apartamentul Vivianei, dar imediat ce s-au vindecat, George și-a făcut bagajul și a plecat.

„Nu stăm împreună”, a spus și Viviana. Bărbatul a confirmat. Informația e reală. Dar nu s-au certat. Povestea a e alta. Pe de o parte, Viviana nu e obișnuită să locuiască cu iubitul. Practic, nici nu are cum, având în vedere vârsta-i fragedă. Abia ce nu mai locuiește cu părinții. O mutare împreună trebuie construită în timp.

Pe de altă parte, George Burcea locuiește cu unul din nași. „Așa este, noi nu locuim împreună. Am văzut că s-a tot scris. Noi nu locuim împreună. Am decis să stăm pe perioada carantinei pentru că eu locuiesc cu nașul celui de-al doilea copil al meu. Am decis să nu-l infectez și pe el pentru că are activitate artistică. Așa că am decis să vin frumos la Viviana două săptămâni”, a completat actorul.

După separarea de Andreea Bălan, neavând unde să se ducă, George Burcea s-a mutat cu artistul Aurelian Temișan, nașul celei de-a doua fiice a fostului cuplu.

Sursa foto: Instagram

Carmen Iohannis, ținută de adolescentă la 60 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre