Carmen Iohannis, ținută de adolescentă la 60 de ani

Carmen Iohannis, ținută de adolescentă la 60 de ani
Carmen Iohannis a surprins din nou, duminică, la intrarea în biserică. A avut o ținută de adolescentă, mult deasupra genunchiului.

Vârsta pare doar o cifră în buletin pentru Prima Doamnă a României. Carmen Iohannis a surprins din nou duminică, 15 noiembrie, când a mers la biserică într-o ținută de adolescentă.

Carmen Iohannis, ținută de adolescentă la 60 de ani

Pe 2 noiembrie, Carmen Iohannis a împlinit 60 de ani. Pare doar o cifră pentru că se poartă ca la 18 ani.

Cuplul prezidențial se află duminică de duminică acasă, la Sibiu, la biserica unde aceștia obișnuiesc să meargă. Carmen și Klaus Iohannis s-au aflat în cursul zilei de duminică, 15 noiembrie, la Sfânta Treime, la slujba de duminică. Șeful statului s-a aflat pe tot parcursul sfârșitului de săptămână în orașul natal.

Ca de obicei, cei doi au coborât din mașină în Piața Mică din Sibiu, făcând doar câțiva pași până în Piața Mare, locul în care este situată intrarea principală în Biserica Româno-Catolică „Sfânta Treime”, scrie fanatik.ro.

Carmen Iohannis se îmbracă de la designeri români

Carmen Iohannis pare să se conformeze unui stil vestimentar elegant și sexy.

Soția președintelui României nu renunță la ce îi place, așa că apare chiar și la biserică în fuste sau rochii ceva mai scurte. De data aceasta, culoarea preferată a fost Café au lait (cafea cu lapte), bluză cu volane și fustiță scurtă, mult deasupra genunchiului. La această vestimentație, Prima Doamnă a asortat o poșetă și pantofi de culoare ocru.

”Colaborarile ei cu Elie Laslean, Alexandru Ciucu sau alți designeri români sunt în marea lor majoritate foarte reușite. Doamna Iohannis reușește să-și impună cumva viziunea sa feminina și liberă de prejudecăți – vezi genunchii lăsați la vedere și bratele deseori dezvelite”, a precizat celebrul analist de modă Alin Gălățescu, pentru fanatik.ro.


Poftiți acasă la Oana Zăvoranu! E în război cu inflencerițele