Prima Doamnă a României atrage toată atenția la un eveniment. Se îmbracă elegant, cu gust, în haine de colecție, asortate cu pantofi și poșete de firmă.

Oricine se poate îmbrăca la evenimente ca soția președintelui. Creatoarea este româncă și doar împrumută haine lui Carmen Iohannis, apoi le vinde la 60% din preț.

Vreți rochițe ca ale soției președintelui?

La ultima ei apariție în public, Carmen Iohannis a atras toate privirile ca un magnet. Ținuta pe care a purtat-o soția președintelui  a fost pe buzele tuturor, la decorarea lui Klaus Iohannis, care a primit premiul “Otto cel Mare”, la un eveniment prestigios din Germania.

Prima Doamnă a arătat impecabil, îmbrăcată într-o rochie albă, semnată de designerul român Andreea Tincu. În prima parte a zilei, cuplul a strălucit în ținute simple și elegante. Liderul de stat a purtat un costum negru, cu o camașă albă și o cravată albastră cu un model fin, în timp ce soția a purtat o rochie albă, cu un pardesiu în aceeași culoare acromatică, o pereche de pantofi în culoarea roz somon, la care a accesorizat o poșeră în aceeași nuanță.

În a doua parte a zilei, Prima Doamnă, a purtat o rochie albastră din brocart prețios, cu incrustații de mătase, la care a asortat aceeași pantofi și aceeași geantă regăsite și în prima vestimentație.

Cât costă rochițele lui Carmen Iohannis

Prima ținută a lui Carmen Iohannis este un outfit format din rochie și pardesiu din brocart italian, mătase și bumbac. Prețul acestor creații este de 1.250 de lei pentru rochie, dar și 1.000 de lei pentru pardesiul cu o croială unică. Ambele piese vestimentare purtate și de Carmen Iohannis pot fi achiziționate de către oricine, fiind disponibile și pe site-ul oficial al designerului român Andreea Tincu.

Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu. Rochia este din brocart pretios, cu incrustatii matase.

De unde își ia haine Carmen Iohannis

Alexandru Ciucu, Eli Lăslean și Stephan Pelger s-au ocupat de imaginea lui Carmen Iohannis, la evenimentele oficiale.

”Eu am fost cea care am contactat-o pe Doamna Iohannis și i-am propus să poarte ținute create Andreea Tincu și să sprijine astfel creativitatea românească.  Nu este vorba despre nici un angajament, plată sau alte chestiuni de ordin material. Ținutele respective fac parte din colecții proprii sau sunt modele create pentru anumite evenimente și absolut toate se returnează după ce sunt purtate. După cum veți vedea pe parcursul colaborării, voi pune aceste ținute spre vânzare, iar 60% din prețul lor va fi virat -exclusiv din dorința mea- către o asociație caritabilă, al cărei nume îl voi face public la momentul respectiv. Oricine va dori să achiziționeze aceste ținute este liber să o facă.  Restul de 40% reprezintă impozit & tva. În plus, oferă și un ajutor, poate nu foarte mare, dar important pentru cineva care are nevoie”, a explicat creatoarea de modă Andreea Tincu pe blogul său.


Exclusiv. Lino Golden nu trăiește pe picior mare. Fiica Andreei Esca, da

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri