Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul dintre cei mai iubiți actori ai României a vrut să devină detectiv. Iată povestea lui Denis Hanganu

Unul dintre cei mai iubiți actori ai României a vrut să devină detectiv. Iată povestea lui Denis Hanganu
Talentat, șarmant și cu vino-ncoa. Așa ar putea fi descris în doar câteva cuvinte Denis Hanganu, unul dintre ce mai apreciați actori din generația nouă.

Se laudă cu roluri minunate în filme și seriale, dar sunt puțini cei care știu care au fost începuturile lui Denis Hanganu.

Unul dintre cei mai iubiți actori ai României a vrut să devină detectiv. Iată povestea lui Denis Hanganu

A văzut lumina zilei pe 7 iunie 1994, la Huși și multă vreme și-a dorit să devină detectiv, însă Dumnezeu i-a dat cu carul talent actoricesc. La început s-a simțit atras de concertele din satul natal, la grădiniță a avut un rol într-o scenetă care l-a fascinat, iar puțin mai târziu a primit multe aplauze după ce a interpretat un text pentru auditoriu.

Atunci a realizat că acesta este drumul său. A absolvit Universitatea Națională de Artă și Film „I.L. Caragiale” și a fost unul dintre studenții care au luat tot ce s-a putut de cei mai buni profesori.

„Meseria pe care o practic acum este atât de subiectivă încât e greu să-ţi faci planuri”

„Mi-aş fi dorit să ajung detectiv sau ceva prin armată, nu ştiu exact să explic ce era în mintea mea de copil. În acelaşi timp, vedeam foarte multe filme de acţiune, îmi plăceau enorm, şi de multe ori mă închipuiam pe mine însumi în situaţiile prin care treceau personajele principale din filmele acelea.

 

Cam astea erau dorinţele mele. Dar mereu am mers cu drumul. Lucrurile s-au întâmplat şi au venit pe măsura trecerii timpului. N-am stat să le planific, deşi sunt un om destul de meticulos. Şi, oricum, meseria pe care o practic acum este atât de subiectivă încât e greu să-ţi faci planuri. Sunt foarte mulţi factori implicaţi la mijloc”, a povestit Denis Hanganu.

Și a ajuns un actor atât de bun încât e văzut în roluri celebre din seriale celebre, dar și cu colaborări cu Teatrul Național București, Teatrul Bulandra, Teatrul Metropolis și ARCUB.

S-a îndrăgostit la prima vedere de un medic cardiolog

Bărbat arătos, Denis Hanganu le-a luat de multe ori mințile doamnelor și domnișoarelor, însă artistul e extrem de fidel. Partenera lui e viață este un medic cardiolog, de care actorul s-a îndrăgostit la prima vedere.

În plus, femeia care i-a luat mințile nu pare să fie geloasă când îl vede în scene de amor cu celelalte colege. Sau, poate că nu spune… „Sunt un tip rațional, poate mult prea rațional, în anumite situații, și, atunci, nu mi se pot întâmpla. Acum, niciodată să nu spui niciodată, dar, n-am avut. Nu e chiar așa cum se vede din fața televizorului”, s-a destăinuit artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre