Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul dintre cei mai râvniți bărbați din România și-a părăsit frumoasa nevastă, iar acum e în depresie. Amanta l-a lăsat

Unul dintre cei mai râvniți bărbați din România și-a părăsit frumoasa nevastă, iar acum e în depresie. Amanta l-a lăsat
Timp de 12 ani, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au iubit intens. În anul  2019 au decis să o ia pe drumuri separate. Ulterior, actorul a avut o relație cu producătorul Adriana Titieni, dar aceasta nu a durat decât câteva luni.

De trei ani nimeni nu știe de vreo relație a lui Papadopoll însă  transformarea prin care trece celebrul actor este vizibilă cu ochiul liber. Acesta nu mai are silueta care l-a făcut așa de îndrăgit pe micile ecrane. Vârsta i se vede pe chip și, mai mult decât atât, pare extrem de abătut, așa cum a și fost surprins, recent, de paparazzi, într-o stație de autobuz.

Alexandru Papadopol a fost surprins luând autobuzul RATB

După ce a divorțat de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol s-a schimbat radical. Cel care în trecut era unul dintre cei mai râvniți bărbați autohtoni, a rămas o amintire a celui care se prezintă acum. Zilele trecute, Cancan.ro l-a surprins pe Alexandru Papadopol în centrul Capitalei, luând autobuzul. Era îmbrăcat simplu și părea îngrijorat, în timp ce avea în mână o plasă de la un celebru lanț de fast food și un rucsac în spate.

Papadopol îi cerea sfaturi în amor fostei neveste

În martie, fosta soție a confirmat că Papadopol e singur.  „Ce parteneră? Haha. Nu mai e demult cu Adriana. A dispărut din peisaj, din păcate. Nu știu dacă e altcineva acum, asta trebuie să îl întrebați pe el. Adică știu, dar mai bine îl întrebați pe el. Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu e domeniul meu și chiar nu mai vreau să intru în nicio discuție, nici acasă, nici cu voi”, a spus Ioana Ginghină.

Fiica ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol este mare

Ea a mai mărturisit că fostul ei soț i-a cerut sfaturi în ceea ce privește viața lui amoroasă și femeile care apar în viața lui. Cei doi au o fiică împreună și au păstrat o relație civilizată. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri neașteptate despre Alexandru Papadopol: „Mă întreba de anumite decizii pe care să le facă în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te”.

Alexandru Papadopol cere sfaturi în amor de la fosta nevastă

Întrebată de Cristina Șișcanu dacă a vorbit vreodată cu fostul soț despre relația fostului soț cu Adriana Titiei, Ioana Ginghină a răspuns: „Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite e mai creață decât tine și îmi place mai mult», pai eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie. Dacă am avut să mă bălăcăresc, cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva. Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”.

Cu cine  se recăsătorește Ioana Ginghină

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice. Cei doi plănuiesc acum să se căsătorească.  Deja s-au mutat împreună, locuind în vila de la marginea Bucureștiului, acolo unde Ginghină și Papadopol au locuit înainte împreună, când formau un cuplu. Ioana Ginghină își dorește o nuntă intimă.

„Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia.(…) Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni!, a mai povestit Ioana Ginghină.

Sursa foto: Instagram, Cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre