Simona Ionescu / Redactor Șef

Vai, Delia! Artista a pozat mai indecent ca niciodată. A renunțat complet la inhibiții

Vai, Delia! Artista a pozat mai indecent ca niciodată. A renunțat complet la inhibiții
Noile imagini cu Delia ar putea crește tensiunea oricărui privitor. Artista care va împlini 41 de ani pe 7 februarie vrea să arate fanilor că „încă mai poate”. Blonda a renunțat la haine și a ales un bikini minuscul, cu care s-a lăudat în mediul online.

Delia își petrece tradiționala vacanța „de iarnă” pe o insulă asiatică de la capătul lumii. Alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, artista se simte în largul ei, fără complexe și inhibiții. Ea a pozat ca un model OnlyFans într-un costum de baie tip „șiret” și s-a mângâiat lasciv.

@deliaMa enerveaza mana aia in par🤓…♬ Space Song – Beach House


Galerie foto, click pe imagini:

Delia nu s-a oprit doar la aceste ipostaze imortalizate probabil chiar de către soțul ei, ci a făcut și un adevărat show video, dansând în stilul „twerk”, cu miscări foarte explicite.

@delia🐝♬ Pretty Girls Walk – Big Boss Vette

Cum face Delia să mănânce orice și să aibă acest corp perfect?

Delia nu ține diete!, o spune chiar ea. Mai mult, e știut faptul că jurații de la iUmor fac deseori glume pe seama ei spunându-i că mănâncă mult prea mult. Așadar, cum face Delia de mănâncă orice, oricând, dar nu pune un gram pe ea?

Delia spune că evită pe cât posibil carbohidrații, dar cel mai mult o ajută sportul. Nu merge însă la sală, ci aleargă în fiecare dimineață prin parcul Herăstrău sau face exerciții în propria sufragerie.

Artista mai spune că încearcă pe cât de mult posibil să meargă pe scări, iar atunci când pleacă în vacanță, călătorește destul de mult timp pe jos, merge kilometri întregi, fapt ce o ajută să-și păstreze fizicul la fel, dar și să aibă un posterior bombat și atrăgător.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre