Simona Ionescu / Redactor Șef

Valentina Pelinel a luat copiii și a plecat în America. Ce planuri are frumoasa soție a lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a luat copiii și a plecat în America. Ce planuri are frumoasa soție a lui Cristi Borcea
Cristi Borcea este, dincolo de toate un tată prolific și model. Fostul patron al dinamoviștilor e mândrul tată a nu mai puțin de nouă copii, cu femei diferite. Acum, în lipsa lui, s-a reunit o parte din „clan” în America, acolo unde trăiește una din fostele neveste și unde unii din copiii lui mai mari învață.

Cristi Borcea nu a zburat la Miami alături de Valentina Pelinel și de cei trei copii ai lor, Milan (5 ani) și fiicele gemene, Indira Maria și Rania Maria (3 ani). Doar soția sa e în vacanță în America pentru a reuni copiii. Așa cum știți, Cristi Borcea e foarte implicat în viețile lor și a avut grijă și de bunăstarea fostelor neveste, după divorțuri. El își iubește toți copiii și deseori se reunește cu ei și cu fostele lui partenere. Valentina Pelinel, de asemenea este atentă și iubitoare cu ceilalți șase copii ai soțului ei.

Valentina Pewlinel are parte de o vacanță de vis în America, unde a plecat singură cu copiii, fără soț

Legat de vacanța în America, Valentina Pelinel ne-a relatat că familia închiriază o casă pe durata sejurului, pentru a se bucura de tot confortul. „Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor.  Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva”, a spus vedeta, chiar înainte de plecare, când i-a serbat ziua de naștere lui Milan.

Zilele acestea, Valentina Pelinel a postat mai multe imagini pe Instagram din vacanța însorită de pe meleaguri străine. Pe lângă plimbări și joacă pe malul oceanului, s-a bucurat să se revadă cu Melissa, fiica cea mare a soțului ei. Iar aceasta din urmă a fost și ea foarte bucuroasă să își revadă frații mai mici.

Fiica cea mare a lui Borcea, fericită alături de frații mai mici și mama vitregă

Melissa Borcea a împlinit 20 de ani. Ea are un frate geamăn, Angelo, și unul mai mare, Patrik, din relația tatălui ei cu prima sa soție, Mihaela. Tânăra şi-a sărbătorit recent ziua de naştere în Statele Unite, acolo unde îşi continuă studiile. „O mare familie”, a scris Valentina Pelinel în legenda unei postări făcute alături de copiii ei și fiica cea mare a soțului, pe Instagram. Se vede că Melissa radiază de fericire lângă mama ei vitregă. De altfel, tânăra are o relație superbă și cu cealaltă fostă soție a tatălui ei, Alina Vidican, care trăiește în America.

Melissa Borcea e foarte apropiată de Valentina Pelinel, actuala soție a tatălui ei, dar și de frații mai mici

La petrecerea în care Melissa a sărbătorit împlinirea a 20 de ani a participat atât Claude Senhoreti, actualul soţ al Alinei Vidican, cât şi copiii acestuia din relaţiile anterioare. Relaţia dintre Melissa şi Alina Vidican este una extrem de strânsă, la fel cum o are și cu micuţa Gloria, fata pe care Vidican o are cu Cristi Borcea. De la petrecere a lipsit mama tinerei. Mihaela Borcea a declarat că o sărbătorește pe fiica ei în lipsă, din vacanța petrecută în Grecia, alături de fratele geamăn al tinerei.

Valentina Pelinel a plecat fără Cristi Borcea în vacanţă

„Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici”, spunea presei Pelinel, înainte să plece în America.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, care formează un cuplu de opt ani deja,  au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. De asemenea, Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre