Valentina Pelinel luptă pe toate fronturile pentru Cristi Borcea. În fiecare dimineață și seară, blonda face asta!

Valentina Pelinel luptă pe toate fronturile pentru Cristi Borcea. În fiecare dimineață și seară, blonda face asta!
Când l-a cunoscut pe Cristi Borcea, Valentina Pelinel a pus dragostea mai presus de carieră. Nu a regretat niciodată, dar uneori amintirile nu-i dau pace.

A fost unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din România, dar toată viața s-a schimbat radical când în viața ei a apărut Don Juan-ul Borcea.

Cei doi au trecut și prin bune și prin rele, dar au dovedit că sunt făcuți unul pentru celălalt. Chiar dacă e mamă cu normă întreagă la trei copii, Valentina Pelinel are mare grijă de imaginea sa și face sacrificii uriașe pentru a nu lua în greutate. Ea e extrem de atentă la tot ce mănâncă și face mult sport. Mai mult, vedeta a păstrat un obicei de când era fotomodel: se cântărește zilnic, de două ori, dimineața și seara.

Cântarul nu te minte

„Am observat la mine, ca să mă mențin… cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a spus Valentina Pelinel pentru Antenastars.

Ce operații estetice și-a făcut Pelinel

Chiar dacă n-a vorbit despre asta, sursele spun că Valentina a apelat și la mai multe intervenții estetice, plătind sume uriașe. Se crede că și-ar fi pus silicoane în valoare de 6000 de euro și ar mai fi scos și alți 2000 de euro pentru a-și face cele mai senzuale buze. Se pare că nu s-a oprit, pentru că alți 7000 de euro ar fi fost plătiți pentru cele mai senzaționale fațete dentare.

Tot sursele susțin că Valentina ar fi apelat și la modificarea pomeților, iar la sprâncene ar avea un lifting. Indiferent la ce operații de înfrumusețare ar fi recurs, Valentina a reușit ce nu a putut să facă nici o femeie din viața lui Cristi Borcea: să-l facă băiat de casă. Fostul patron al echipei Dinamo are nouă copii cu patru femei. Trei moștenitori cu Valentina, alți trei copii cu prima soție, Mihaela, doi copii cu Alina Vidican și o fetiță Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre