Simona Ionescu / Redactor Șef

În casa Valentinei Pelinel, bradul s-a făcut din noiembrie. Dezvăluiri despre viața trăită alături de Cristi Borcea

În casa Valentinei Pelinel, bradul s-a făcut din noiembrie. Dezvăluiri despre viața trăită alături de Cristi Borcea
Au știut de când s-au văzut pentru prima dată că sunt suflete pereche. Au avut de îndurat multe în viață, dar iubirea s-a ridicat la suprafață. Ce se întâmplă în casa Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea.

Chiar dacă e o femeie discretă, Valentina Pelinel și-a spus sufletul pe tavă și a vorbit despre cum este să fii soția afaceristului Cristi Borcea.

„La noi în casă e armonie”

Într-un interviu recent, Valentina Pelinel a povestit ce viață frumoasă are alături de soțul său și cât de bine se simte în casa lor, unde nimic nu îi poate lovi. „Soțul meu nu se zgârcește să facă complimente. Suntem o familie unită, avem trei copii frumoși, ai noștri. Și încă șase… deci nouă. Și toți se înțeleg foarte bine. La noi în casă e  armonie, poate în afara casei mai există stres, din cauza bussines-urilor, e normal, la acel nivel, dar acasă e liniște și e frumos.

„Ne-am dat putere unul altuia atunci când am avut nevoie”

Sufletul pereche îl simți și indiferent de obstacole, e acolo. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi te iubesc în timpul unui mesaj. Suntem amândoi două persoane foarte puternice și ne-am dat putere unul altuia atunci când am avut nevoie. Eu a trecut prin multe, el prin multe, dar și împreună am trecut prin atâtea și ne-a făcut mai puternici, să apreciem viața și să învățăm”, a povestit Valentina Pelinel.

 „Am făcut de fapt cinci ani, printre alăptări și alte activități”

Mult timp lumea a tot pus-o la colț pe frumoasa soție a lui Cristi Borcea, amintind că nu și-a terminat liceul, dar fostul manechin a vrut să lămurească definitiv această poveste.

„Lumea să stea liniștită, că am terminat liceul demult. Nici lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud. Să ies, să zic ce-am făcut, ce-am dres. Nu sunt genul acesta.

Am studiat în America, a  luat totul de la zero pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România. Am făcut de fapt cinci ani, pentru că o făceam printre alăptări și alte activități. Dar mi-a plăcut ca să învăț, ca să știe toată lumea”, a mai spus Valentina Pelinel.

„N-am putut să mă înțeleg cu ei”

Pentru că toată lumea iubește Crăciunul la nebunie, bradul în casa Valentinei Pelinel s-a făcut din luna noiembrie. „Niciodată n-am făcut așa ceva. Dar așa și-au dorit copiii și nu n-am înțeles cu ei. M-au întrebat care e problema dacă vom face acest lucru. S-au adunat toți trei, supărați și a trebuit să spun că nu e nici o problemă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre