Simona Ionescu / Redactor Șef

Valentina Pelinel, despre pactul făcut cu Cristi Borcea. Nici unul dintre parteneri nu-l încalcă

Valentina Pelinel, despre pactul făcut cu Cristi Borcea. Nici unul dintre parteneri nu-l încalcă
Dacă până să o cunoască pe Valentina Pelinel a umblat din floare în floare, fostul fotomodel l-a făcut bărbat de casă. În plus, cei doi au făcut un pact pe care nimeni nu-l încalcă.

Chiar dacă a cunoscut multe femei, când a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, Cristi Borcea a știut că ea e femeia pentru sufletul său. Cei doi au făcut cu ani în urmă și un pact, pe care-l respectă cu sfințenie.

„Nu ne culcăm niciodată supărați”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se iubesc în fiecare zi parcă mai mult, dar la fel de importantă ca dragostea este și respectul pe care și-l dau unul altuia. Desigur, ca în orice cuplu, mai există și probleme, discuții, însă cei doi au făcut cu ani în urmă, un pact, de la care nu se abat. „(…) nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim.

Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi”. Valentina spune că încearcă să lase mult mai mult de la ea, pentru că e conștientă câte probleme are pe umeri soțul său. Fostul fotomodel susține că nu e „ușor să fii în pielea lui”, întrucât este capul familiei și „are nouă copii în grijă”.

„Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva”

Cristi Borcea și Valentina au făcut un pact

Valentina mărturisește că face tot ce e omenește posibil pentru a-și înțelege soțul, îl susține și îl sprijină. Mai ales că de o perioadă lungă „nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul”. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea a mărturisit că nimeni nu știe ce înseamnă să fii în pielea afaceristului, care are extrem de multe responsabilități.

Dar, orice s-ar întâmpla, „nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre