Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Borcea învârte afaceri de milioane de euro. Dumitru Dragomir a spus ce pune acum la cale soțul Valentinei Pelinel

Cristi Borcea învârte afaceri de milioane de euro. Dumitru Dragomir a spus ce pune acum la cale soțul Valentinei Pelinel
Cristi Borcea face bani pe bandă rulantă, iar acum pune la cale o altă afacere. Cel care l-a dat de gol a fost Dumitru Dragomir, invitat la MAX Profețiile lui Mitică.

Foștii șefi de la Dinamo București, Gigi Nețoiu și Cristi Borcea sunt puși pe făcut bani și mai mulți. Potrivit informațiilor oferite de Dumitru Dragomir, cei doi lucrează la o afacere de milioane de euro. E vorba de unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din București.

Dumitru Dragomir spune că Borcea și Nețoiu vor să ridice un bloc cu nouă etaje, cu 96 de apartamente, ceva ce n-a mai fost până acum. Implicat în această poveste este și renumitul restaurant Doi cocoși.

„Jos rămâne Doi cocoși și fac și un Mega Image”

„Fac acolo un bloc de nouă etaje, mare cât vezi cu ochii. Căutau constructori acum o săptămână. Am văzut proiectul, tot, e spectaculos. Jos rămâne Doi Cocoși și fac și un Mega Image, un magazin, că m-am dus eu să-l cumpăr, să cumpăr eu spațiul. Făceam ce voiam. Eu le-am propus să cumpăr eu. Am zis că le dau banii în două luni”, susține Dumitru Dragomir.

Sunt puși la bătaie 15 milioane de euro

Dumitru Dragomir vrea să-și facă restaurant chinezesc

Mitică Dragomir susține că doar spațiul a fost două milioane de euro, iar cei doi au pus la bătaie suma de 15 milioane de euro. „Rămâne și restaurantul. Sunt 96 de apartamente și îi costă 15 milioane de euro. Restaurantul îl fac ultimul trăsnet. (…) Nu pun cărbune, cărbune, ci cărbune de lemn japonez, care să nu fie toxic. Chestii din ăstea. De exemplu, cărbunele adus din Japonia nu e toxic, e nu știu ce fel de cărbune”, a dezvăluit Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică despre proiectele lui Cristi Borcea și Gigi Nețoiu.

Dumitru Dragomir vrea să-și facă cel mai tare restaurant chinezesc

Nici Dumitru Dragomir nu se lasă și spune că și-a anunțat fiul că intenționează să ridice un restaurant chinezesc. „Cel mai tare restaurant chinezesc”. „Dacă îl fac, îl fac numai cu specialiști. Și, fii atent, aparatura. Și parcare, nu vine nicio gagică în tocuri atât o sută de metri. Trebuie să o lași la 10 metri, 15 metri de intrare, că altfel își rupe tocurile”, susține Dragomir.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre