Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta care nu se mai ascunde în vacanță și arată tot. Fotografiile le-au dat palpitații domnilor

Vedeta care nu se mai ascunde în vacanță și arată tot. Fotografiile le-au dat palpitații domnilor
Actrița e mai fericită ca niciodată de când a intrat în noua relație. Recent, vedeta a postat mai multe fotografii din vacanță, pur și simplu incendiare. De data asta nu s-a mai ascuns de aparatele turiștilor sau ale paparazzilor. Are și un motiv profesional: curând va apărea într-un serial la tv.

Monica Bârlădeanu își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, chiar și în vacanță. Iată ce surpriză le-a făcut.

Vacanță de vis pentru Monica Bârlădeanu, care se distrează de minune pe plajele însorite din Grecia. Bruneta se bucură de fiecare moment, iar fotografiile sale în costum de baie le-a dat palpitații internauților. Vedeta a pus și un comentariu la fotografiile postate, în care le-a spus tuturor cât de fericită e.

„Am vrut doar să vă zic că am plecat de-acasa și-am ajuns într-un loc tare fain, de unde simt că o să fie greu să plec. Dar vă țin eu la curent cu toate zilele astea”, a scris actrița pe pagina de socializare.

„Nu vorbesc public despre viața mea personală”

Cu ceva timp în urmă, s-a aflat despre relația Monicăi Bârlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria. Femeie asumată, Monica a recunoscut relația, însă a lămurit situația privind starea civilă a iubitului său: este divorțat.

Monica Bârlădeanu, spectaculoasă în vacanță

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.”, a specificat vedeta.

„Nu înțeleg de unde atâta vâlvă”

La rândul său, Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi a vorbit despre relația acesteia, punctând și faptul că medicul Valeriu Gheorghiță este un bărbat singur. Acesta a fost căsătorit cu o fostă colegă de facultate, dar a divorțat cu ceva timp în urmă. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă“, a menționat aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre