Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Pițurcă mănâncă doar de la ferma lui, ce-i gătește nevasta. Îi trimite rațe și lui Dumitru Dragomir

Victor Pițurcă mănâncă doar de la ferma lui, ce-i gătește nevasta. Îi trimite rațe și lui Dumitru Dragomir
Chiar dacă e puțin trecut de 60 de ani, Victor Pițurcă arată fantastic din două motive: gena și produsele alimentare consumate.

Toată lumea se miră de imaginea pe care o afișează Victor Pițurcă. Reghecampf vrea să-i calce pe urme.

Victor Pițurcă mănâncă doar de la ferma lui, ce-i gătește nevasta. Îi trimite rațe și lui Dumitru Dragomir

A știut Vica Blochina de ce s-a îndrăgostit de Victor Pițurcă… Fostul selecționer al echipei naționale a României arată la fel de bine ca în tinerețe. Cum reușește? Invitat în podcastul Tare de tot, Piți a pus punctul pe I și a mărturisit că nu renunță la antrenamente nici acum și mănâncă doar produse bio.

Dar nu cumpărate din piață, ci aduse doar de la ferma lui care se află în satul Islaz, comuna Brănești, aproape de București. În plus, Pițurcă aleargă kilometri întregi prin pădure în fiecare zi, iar dimineața și seara gimnastica este nelipsită.

„În România se aduc fructele, legumele de cea mai joasă calitate”

Am făcut glume pe seama asta. Probabil e și ereditar și pe urmă sunt două ingrediente foarte simple: faci sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin. (…) Și legume, și carne. Din comerț nu mănânc. În România se aduc fructele, legumele de cea mai joasă calitate. Pe România trage toată lumea. (…) În fiecare zi merg la pădure, 7, 8, 10-12 kilometri. Acasă, gimnastică, dimineața, seara.

„Și m-am lăsat de fumat de foarte mulți ani”

Mănânc normal, nimic secret, așa, în mod deosebit… Mănânc normal, ca un om normal, câte puțin. Dar mereu mâncare de calitate, adică din asta mai țărănească, așa cum sunt eu. Eu nu mănânc decât de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară, nu cumpăr din magazine nimic. Și m-am lăsat de fumat de foarte mulți ani”, a recunoscut Victor Pițurcă.

Mama lui îi face pâine

Despre alimentația lui Victor Pițurcă a dezvăluit și Dumitru Dragomir la Digi Sport, când a mărturisit că Piți consumă doar pâine făcută de mama lui și s-a mirat cât de mari au fost rațele primite de la fostul selecționer.  ”Pițurcă arată de 50 de ani, nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu se vopsește, e fresh. Are o fermă de produse bio, undeva lângă Ploiești. Are de toate acolo. Rațe, gâște, porci, curcani, tot ce vrei, ouă proaspete. Îmi dă și mie, mă tot invită acolo.

Mi-a trimis și mie două rațe, am crezut că sunt porci. El nu mânâncă decât acasă, ce-i face nevasta, nu mănâncă la restaurant. Mama lui îi face pâine. Eu mai aflu de la Viorel Păunescu. Pițurcă își adună des toată familia, e frumos la el acolo, la vilă”, a spus fostul șef al LPF.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre