Simona Ionescu / Redactor Șef

Vila de lux a supermodelului Naomi Campbell, o casă cum n-ați mai văzut. Are piscină în cameră. Foto

Vila de lux a supermodelului Naomi Campbell, o casă cum n-ați mai văzut. Are piscină în cameră. Foto
Naomi Campbell, una dintre cele mai apreciate modele din lume, și-a făcut în Kenya casa visurilor. O vilă de lux cum rar are cineva, cu piscină în cameră, unde vedeta spune că vrea doar să fie cu sine însăși.

De 20 de ani, Naomi Campbell și-a construit în Kenya casa perfectă. O vilă superluxoasă, care nu se compară cu reședințele sale din orașe aglomerate ca Londra și New York. Iar piscina din mijlocul camerei de zi e tot ce are nevoie pentru a uita de tot.

„Este un loc foarte liniștitor”, a declarat Campbell, care a vizitat pentru prima dată Malindi la mijlocul anilor 1990. „Nu prea vrei să stai la telefon. Nu încerci să găsești un televizor. Vrei doar să citești și să fii cu tine însuți. Este plăcut să ai doar liniștea și greierii”, a mărturisit vedeta.

Vila lui Campbell are vedere la Oceanul Indian și dispune de o piscină cu apă sărată care se extinde din centrul camerei de zi. În superba vilă există pergole cu perdele acoperite cu voal împrăștiate în jurul proprietății, ceea ce o face spațiul perfect pentru întâlniri cu familia și prietenii.

Acoperișul de paie, o operă de artă

Dar elementul preferat al lui Campbell este acoperișul de paie makuti, realizat din frunze de nucă de cocos uscate la soare.

„Îl avem pe acesta de cel puțin 12 ani și este încă în formă bună. Din cauza aerului, a vântului și a sării marine, lucrurile se pot strica foarte repede aici, dar a rezistat atât de bine și este ca o operă de artă în sine”, a spus Campbell despre acoperiș, care este un element de bază în Africa de Est.

Accesoriile casei sunt cumpărate din Maroc și Egipt

Superba vilă a lui Naomi Campbell

Campbell a declarat pentru AD că multe dintre accesoriile casei, inclusiv felinarele latika supradimensionate, provin din călătoriile sale la cumpărături prin Africa, inclusiv în Maroc și Egipt. Între timp, lemnul a fost cumpărat chiar din Malindi. „De fapt, aveam un atelier în spatele casei”, susține fotomodelul. Campbell are amintiri din belșug în Kenya, după ce a petrecut ani de zile găsind experiențe precum traiul cu tribul nomad Samburu și bucurându-se de ieșirile de safari de vară pentru a urmări Marea Migrație anuală.

Ambasador al turismului în Kenya

Supermodelul a fost numit ambasador oficial al turismului din Kenya. „Iubesc tot continentul african, nu există o țară pe care să o iubesc mai mult decât pe alta și vreau ca acest lucru să fie clar, Fiecare loc din Africa are ceva magic în el”, susține vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre