Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman are iubită, dar încă pune poze cu fosta. Oricare ar fi motivul, nu stă în picioare

Vlad Gherman are iubită, dar încă pune poze cu fosta. Oricare ar fi motivul, nu stă în picioare
Numai zilele trecute actorul Vlad Gherman din serialul „Adela” se lăuda și anunța faptul că are o nouă iubită, că e o relație asumată și frumoasă. Susținea că a trecut mai departe de despărțirea de fosta sa iubită, după care a suferit foarte mult.

Recent, actorul, care mai nou vrea să devină și cântăreț, drept pentru care a lansat o melodie, a anunțat că este într-o relație cu colega sa de platou, Oana Moșneagu (foto). Anunțul  i-a bucurat pe unii dintre fanii lui, căci părea că și-a găsit liniștea după separarea de Cristina Ciobănașu, cu care, de altfel, se vede în continuare, tot pe platoul de filmare al serialului Adela.

Cei doi spuneau mai de mult că deși s-au separat, au rămas în relații de maximă prietenie. Dar acum internauții sunt cam supărați pe Vlad Gherman: deși are o nouă iubită, apare mai mult în poze cu fosta. Ieri a distribuit pe contul lui de socializare o fotografie în care apare alături de Cristina Ciobănașu. Aceasta a iscat un val de reacții.

Vlad Gherman pune  fotografii cu fosta iubită

Vlad Gherman a fost pus la zid pe internet după ce a apărut lângă Cristina Ciobănașu. „E păcat de Oana”, a fost una din multitudinea de replici.

Vlad Gherman a fost criticat aspru. „Mai las-o pe Criss și postează mai des cu noua ta iubită”, „Dai impresia că nu o să poți niciodată să treci peste Cristina😐 ea se vede cu ochiul liber că a trecut peste tine și e păcat de Oana care cu siguranță merită toată dragostea pe care aparent tu înca i-o oferi Cristinei” sau „Daca ar pune Oana poze cu fostul nu știu cât ai fi de încântat.

Ideea asta de a arăta că ați rămas prieteni e o mare minciună, nu poți fi prieten cu cineva pe care l-ai iubit atât de mult într-un alt mod. Treci peste, Vlad.. altfel vei rămâne singur suferind după Cristina și ea va fi fericită la casa ei cu soțul și copiii”, ”, i-au scris fanii.

„Nu mai pune poze cu fosta!!!!😡😡😡Nu e corect față de Oana!”, „Chiar aveam impresia că ai trecut peste Cristina ..cu fapte, nu doar de vorbe”, „Oare nu o deranjează pe Oana faptul că tu postezi poze cu fosta ta iubită de 9 ani… sincer, acum că ești cu Oana nu ar mai trebui să postezi poze cu Cris din respect pt iubita ta nouă, fără răutate”, sunt doar câteva din comentariile apărute la postarea făcută de Vlad Gherman.

Sunt însă și câțiva fani care încă speră că Vlad și Cristina Ciobănașu se vor împăca și de aceea le urmăresc fiecare mișcare. Dar fotografia pusă de Vlad este dintr-o secvență din episodul de joi al serialului Adela, difuzat de Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre