Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița și Viorel, în mare pericol. Cineva le-a pus gând rău. Se va autosesiza poliția?

Vulpița și Viorel, în mare pericol. Cineva le-a pus gând rău. Se va autosesiza poliția?
Vulpița și Viorel trec prin clipe cumplite. Ar trebui să anunțe de urgență poliția. Ceea ce li se întâmplă nu numai că le-a distrus liniștea familială, dar i-a și umplut de stres.

În timp ce făceau curățenie în curte, Vulpița și Viorel au găsit în cutia poștală bilete cu mesaje amenințătoare. Viețile și siguranța lor și a băiețelului încă nenăscut sunt în pericol.

Vulpița a descoperit miercuri dimineață în cutia poștală două bilete cu mesaje de amenințare. S-a speriat teribil. Viorel a citit și el biletele în care erau amenințați că li se va da foc la casă dacă nu pleacă de urgență din Buzău.

Amintim că soții Stegaru au ajuns să locuiască într-un sat din Buzău, după ce un fan al emisiunii Acces Direct a decis să le dea o mână de ajutor și să le ofere, gratuit, locuința. Inițial ei s-au lăudat că au fost primiți cu zâmbete și gogoși din partea vecinilor. Se pare însă că bunele relații nu au durat prea mult.

Motivul amenințărilor ar fi fost că ei fac satul de râs. Încercând să își dea seama al cui e scrisul, Viorel s-a uitat către Veronica. Ea a negat că ar fi în stare să facă o asemenea glumă proastă și a spus că nu e scrisul ei. Apoi, soții Stegaru au bănuit că responsabile pentru aceste mesaje îngrijorătoare ar fi probabil niște vecine tinerele care nu prea îi au la suflet.

Veronica își amintește că ultima oară când s-a speriat din cauza vecinilor a fost în prima lor seară petrecută în noua casă. Atunci, oamenii din sat s-au strâns la poarta lor și făceau gălăgie. Nu au putut fi potoliți decât cu ajutorul poliției.

Vulpița, cea mai speriată de amenințările cu focul

Veronica Stegaru este de-a dreptul revoltată. Ea spune că vecinele sale mai bine și-ar vedea de treaba lor, atâta timp cât ea și soțul ei nu s-au dus să cerșească de la nimeni. Întrebată fiind de echipa Acces Direct cum se simte după citirea acestor bilete, Veronica a spus că îi e teamă să mai stea acolo. „Nici nu vreau să mai stau aici, nu-mi trebuie”, a spus Vulpița.

Viorel este și el vizibil îngrijorat de situație. Bărbatul a spus că bănuiește că aceste bilete au fost scrise de Iasmina, vecina lor mai tânără, dar nu poate dovedi nimic.

Sursa foto: Instagram

Vrei haine de fițe la prețuri mici? Raluca Bădulescu vinde din garderobă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre