Raluca Bădulescu își vinde din hainele cu care a apărut la „Bravo, ai stil!”. Își vinde o parte din hainele și accesoriile pe care le-a purtat în cadrul show-ului și nu oricum, ci la prețuri foarte accesibile, asta în ciuda faptului că sunt piese unicat, piese de la marile case de modă.

Vrei să ai haine de fițe? Raluca Bădulescu își vinde din haine

Raluca Bădulescu a mărturisit că nu îi place să păstreze toate hainele  în dulap și de multe ori face și cadouri din piesele pe care le deține fanelor și prietenelor de pe Instagram și nu numai.

De data aceasta, Raluca Bădulescu a făcut o selecție în garderoba ei și a adus la magazinul vintage Reseal Shop, din centrul Capitalei, piese de la cele mai mari case de modă la prețuri surprizător de mici. Vedeta Kanal D a spus că totul este negociabil și, deși unele costă sute bune de euro și chiar mii, juratul le lasă cu doar câteva sute de lei.

”Nu sunt la prima experiență de acest gen, mă bucur că pot contribui, într-o oarecare măsură, la mediul înconjurător. Pentru că, în fond, și despre asta este vorba și de la această idee a pornit tot demersul meu. Acest magazin promovează și militează pentru protecția mediului înconjurător, îndeamnă la a ne învață spre un comportament de consum echilibrat, îndeamnă la reciclare și reutilizare. În acest sens sunt foarte multe lucruri pe care le cumpărăm de-a lungul timpului și pe care le purtăm o dată, de două ori și, în loc să facem o bucurie altor persoane, le ținem în dulap”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu își vinde din haine la prețuri mici

Nu vă costă mult să vă îmbrăcați cu haine de firmă, de la Raluca Bădulescu. ”Spre exemplu, am avut obiecte care costau 500 de lei, dar pe care le-am dat la 50 de lei. Genți și pantofi pentru care am plătit 600 – 700 de Euro, dar pe care aici le-am dat la prețuri foarte mici. Am făcut cadouri prietenelor mele de pe Instagram și doamnelor care au venit în magazin. De asemenea, sunt și piese vestimentare pe care le-am purtat în cadrul edițiilor de la «Bravo, ai stil!» și pe care le voi expune aici, în magazin, spre vânzare. Mă bucur că am putut face fericite anumite persoane. Știu sentimentul pentru că și eu, la rândul meu, cumpăr anumite obiecte vestimentare din magazine vintage, a declarat vedeta pentru „Bravo, ai stil! Celebrities”


Povestea electricianului Ionuț, concurentul aflat printre favoriții de la ”Chefi la cuțite”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp