Simona Ionescu / Redactor Șef

Will Smith și Jada nu vor divorța niciodată. Soția sa face noi mărturisiri

Will Smith și Jada nu vor divorța niciodată. Soția sa face noi mărturisiri
Toți fanii cuplului Will Smith și Jada Pinkett Smith au urmărit uluiți lovitura de pumn dată de actor la ceremonia Premiilor Oscar din acest an, apoi au fost surprinși să afle, chiar de la actori că sunt despărțiți de 7 ani. Acum, Jada vine și face noi mărturisiri șocante despre relația ei cu Will.

Într-un articol exclusiv, publicat de Daily Mail, soția lui Will Smith vorbește despre căsnicia ei fără restricții, așa cum a făcut-o și în cartea pe care a scris-o. Acum arată că gestul de bătăuș al soțului ei, la Oscar, de fapt le-a salvat căsnicia și nu-l va părăsi niciodată pe Will.

„Acel moment în care te lovești de ventilator este atunci când vezi unde ești cu adevărat”, spune ea. „După atâția ani în care am încercat să-mi dau seama dacă voi pleca de lângă Will, iată că a fost nevoie de acea palmă pentru a vedea că nu-l voi părăsi niciodată. Cine știe unde ar fi fost relația noastră dacă nu s-ar fi întâmplat asta?”, a spus Jada.

Nimeni nu a înțeles în 2020 că ea și Will au spus că s-au despărțit

Când s-au căsătorit în 1997, Jade și Will Smith păreau să aibă totul. El a curtat-o ducând-o cu un avion privat în Mexic, Jamaica și Aspen, apoi dăruindu-i bijuterii și mașini. Ea era deja o vedetă, iar Smith era unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood (se pare că a primit 40 de milioane de dolari pentru rolul său din King Richard). Până de curând, au locuit împreună într-un conac de 42 de milioane de dolari din Calabasas, California.

Adevărul este că uniunea lor de aproape 30 de ani era în criză. Deși în izbucnirea de la Oscaruri, Will Smith s-a referit la Jade, în vârstă de 52 de ani, ca fiind „soția” sa, s-a dovedit ulterior că se despărțiseră cu șase ani în urmă și, încă din iulie 2020, cuplul dezvăluise totul într-un podcast Red Table Talk. Atunci Jade Pinkett Smith, alături de soțul ei, foarte emoționat lângă ea, a descris separarea lor și „încurcarea” ei ulterioară cu un tânăr cântăreț și compozitor cu probleme, cu 19 ani mai tânăr decât ea. L-a numit pe August Alsina și a spus că încerca să-l ajute.

Dar prietenia s-a transformat ușor-ușor în relație. „Așa s-a desfășurat o prietenie care, mult mai târziu și foarte neașteptat, a devenit romantică”, a scris ea în noua sa carte de memorii.

Momentul cu amantul, recunoscut de Jade

Jade spune în interviul pentru Daily Mail: „Ideea este că, în momentul în care m-am încurcat cu Alsina, Will și cu mine nu eram împreună, dar el pur și simplu nu era pregătit pentru ca despărțirea noastră să fie dezvăluită”.

În carte, Jade Smith recunoaște că era atât de frustrată de presa care a tratat-o foarte prost, dar cu mare simpatie pentru fostul ei soț, încât a visat să fie un vârcolac, să-și rupă soțul în bucăți și să-l mănânce.

Will nu a scăpat nici el. În urmă cu două săptămâni, un bărbat care pretindea că este fostul asistent personal al lui Will Smith a spus că a intrat peste el în cabină și l-a surprins făcând sex cu actorul Duane Martin. Scena s-ar fi petrecut la începutul anilor 1990, când cei doi actori au jucat împreună în The Prince of Bel-Air . Smith a numit afirmațiile „fără echivoc false”.

Palma de la Oscar le-a salvat căsnicia

Pentru Jada și soțul ei Will, a fost nevoie de un scandal public pentru a reseta relația. Actrița s-a referit la momentul în care soțul său, lângă se afla în primul rând, s-a urcat pe scenă și l-a pocnit pe prezentator.

„Aproape că nici măcar nu am participat la Oscar în acel an (2022), dar mă bucur că a făcut-o”, spune Pinkett Smith. „O numesc acum „palma sfântă” pentru că atât de multe lucruri pozitive au venit după ea”.

Momentul de la Oscar 2022, când Will Smith a dat „palma sfântă”

Jade spune că nu va divorța niciodată de Will și explică de ce

Vine Crăciunul. Pe vremuri, asta ar fi însemnat ca Jade Pinkett Smith să organizeze petreceri uriașe în showbiz.

„Am învățat să spun nu. Eu, Will, copiii și câțiva prieteni ne vom îndrepta spre o locație înzăpezită. Va fi simplu. La fel ca multe alte femei, mă gândesc: „Ce avem când dăm la o parte prostiile și suntem doar noi?” Cred că este universal acest gând.”

Ea i-a spus recent unui jurnalist că un alt motiv pentru a-și repara căsnicia a fost că soțul ei îmbătrânește și are nevoie de îngrijire. Will Smith are 55 de ani. Așa că a fost întrebată dacă bărbatul ei nu se simte bine?

„Nu, încercam să fiu amuzantă. Dar amândoi îmbătrânim. Și, în plus, suntem împreună de 30 de ani, așa că, chiar dacă a apărut cineva nou, niciunul dintre noi nu pleacă nicăieri. Suntem o familie care trebuie să aibă grijă unul de celălalt și așa va fi mereu. Uneori este nevoie de o criză pentru ca tu să vezi asta.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre