Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine l-a făcut pe Cătălin Bordea să iubească Crăciunul. „Înainte respingeam orice sărbătoare…”

Cine l-a făcut pe Cătălin Bordea să iubească Crăciunul. „Înainte respingeam orice sărbătoare…”
Întrucât copilăria lui Cătălin Bordea a fost grea, nu era deloc plăcut pentru comediant când venea Crăciunului. Cine l-a făcut să-și schimbe părerea despre sărbătoarea Nașterii Domnului.

Divorțul de Livia nu l-a despărțit pe Cătălin Bordea doar de femeia pentru care ar fi făcut orice pe lume, ci și de doi oameni extraordinari care l-au învățat să iubească Crăciunul.

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Cătălin Bordea a vorbit despre reacția incredibilă pe care a avut-o bunica sa, atunci când a aflat că a fost înșelat de femeia vieții lui după mai bine de zece de ani de mariaj.

„Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care „Hai lasă, un drac mort… o casă nouă”, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț „Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV.

A avut o relație extraordinară cu socrii

În ceea ce îi privește pe socrii, Cătălin Bordea spune că pe aceștia i-a considerat mamă și tată. S-au înțeles extraordinar, iar acestea sunt persoanele care l-au învățat să iubească Crăciunul, una dintre cele mai așteptate sărbători ale românilor. Comediantul a afirmat că de la divorț nu a mai vorbit deloc cu părinții Liviei, însă i-a rugat dacă vor avea probleme să-i spună, pentru că va face orice să-i ajute.

Bordea și Livia, când erau cei mai fericiți

„Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat”

„N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ”Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement”. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate.

„Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă”

Le spuneam ”tată” și ”mamă” și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața.”, a mai spus Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre