Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat la divorțul lui Cătălin Bordea. Comediantul a recunoscut totul

Ce s-a întâmplat la divorțul lui Cătălin Bordea. Comediantul a recunoscut totul
Când a cunoscut-o pe Livia, Cătălin Bordea s-a îndrăgostit nebunește și a sperat că vor rămâne împreună până la sfârșit. Din păcate, n-a fost să fie, iar cei doi au divorțat.

Divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia i-a șocat pe toți cei care îi cunoșteau, pentru că nimic nu a dat de înțeles vreodată că cei doi ar fi avut probleme în căsnicie.

După divorț, Cătălin Bordea a suferit enorm, dar a avut noroc cu cei mai buni prieteni care i-au fost alături și l-au adus pe linia de plutire. Despărțirea celor doi a venit după ce comediantul a făcut tot ce i-a stat în putință să-și salveze căsnicia, ajungând chiar și la terapia de cuplu. Livia însă n-a mai vrut sub nici un chip să-și mai petreacă viața alături de artist.

Surprinzător este că Livia i-a spus fostului soț chiar în ziua semnării divorțului că într-un an el va deveni tată. Să fi fost oare dorința lui Bordea de a avea un copil unul dintre motivele despărțirii dintre cei doi? Cu toate acestea, Bordea a subliniat că nu consideră că acesta a fost un motiv clar pentru despărțire și că acum nu se mai gândește atât de mult la a avea un copil, având în vedere experiențele sale anterioare și teama de a fi abandonat de propriul copil.

„Îmi doream copil, așa e. Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta”

„La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil! Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e. Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta! I-am și zis că nu sunt pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil.

Întra-adevăr după ce am fost la (n.r. America Express) îl tot văzusem pe Cortea, cu copii, m-a impresionat așa.  Dar acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a mărturisit Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, la TV.

Bordea a spus adevărul despre divorțul de Livia

Livia s-a cuplat cu Spike, prietenul lui Bordea

Indiferent că la mijloc a fost sau nu discuția despre un copil, Bordea a rămas fără cuvinte când a fost sunat de publicația care a publicat primele fotografii cu Livia și iubitul, nimeni altul decât prietenul lui, Spike. Comediantul se află la Praga, iar vestea l-a dat peste cap.

„M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat”

„Șocul a fost mare când am aflat. Eu nu am știut nimic de ei decât cu două ore înainte să apară în presă. Eram la Praga și mă sună cineva că aveau niște poze. Eu nu am crezut atunci! Șocul a fost imens, simți fizic cum te golești, e ca o anestezie, fața îmi rămăsese mobilă.  M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Eu tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat. În timpul ăla, ai impresia că ești nebun. E puțin deranjat că ies oameni acum care au văzut chestii la club și le-a fost greu să-mi spună.

E dispus Bordea să o primească înapoi pe fosta soție?

Chiar dacă cei doi au divorțat și el este un bărbat înșelat, Cătălin Bordea se pare că încă mai are sentimente pentru fosta soție. Dovadă stau cuvintele pe care i le-a spus lui Capatos, în emisiune.  „Nu pot să răspund la întrebarea asta! Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă: «Bă, tu despre cine vorbești, despre asta care… despre asta care…».

Pentru că ai tendința să uiți… Ai iubit prea mult omul ăla și cred că dacă erau mai mulți ani de certuri, poate că… dar pe mine m-a lovit tirul pe munte. Recuperarea e una și șocul mintal e alta. Până se așează, acum trebuie să lucrez la mine, ei treaba lor. Dar nu pot să răspund la întrebarea asta”, a mărturisit Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre