Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Bordea, detalii necunoscute despre amantlâcul soției cu cel mai bun prieten. Cine i-a spus că a fost trădat

Cătălin Bordea, detalii necunoscute despre amantlâcul soției cu cel mai bun prieten. Cine i-a spus că a fost trădat
În timp ce Cătălin Bordea trăgea din greu în America Express și plângea de dorul soției, Livia își trăia povestea de dragoste cu unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului. Bordea n-a știut nimic.

Cătălin Bordea n-a simțit deloc că soția îi pune coarne cu unul dintre cei mai buni prieteni. Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Bordea susține că a aflat despre ce face Livia cu doar două ore înainte să apară fotografiile cu cei doi. „Eu n-am știut nimic. Pe mine m-au sunat cu două ore să se pună articolul. M-au sunat din redacție și a fost o chestie atât de drăguță că nici nu  știu cum să o spun.

Cei din presa de scandal nu știau cum să-mi zică. Eram la Praga, cu Micutzu, umblam prin oraș, făceam poze. Mă sună cineva, era redactorul șef de la Cancan și-mi spune: „Băi, Cătăline, ne uităm la poze și nu ne vine să credem”, a mărturisit Bordea.

„Simți, fizic, că te golești”

Inițial, comediantul spune că nu a crezut nimic din ce i s-a spus. „Șocul a fost puternic, simți fizic că te golești. Simți cum te împietrești și nu mai ai reacție. Micuztu era mai agitat decât mine. M-am așezat pe o bancă și priveam în gol. (…) Și încercam să spun că nu e nimic adevărat”, susține Bordea.

Când s-a trezit la realitate, lucrurile au început să se lege. „Ies oameni care au văzut și ei diferite lucruri pe la cluburi, pe la nu știu ce… (…) Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta, eu nu eram căsătorit cu așa ceva. Soția mea pe care am iubit-o, pe care o cunosc, n-ar fi făcut asta”, sunt vorbele lui Bordea. Comediantul spune că în ultima lună Livia începuse să se transforme și au existat semne din partea Liviei, dar nu a crezut nici în ruptul capului că va fi ti trădat.

Cătălin Bordea, detalii necunoscute despre amantlâcul soției cu cel mai bun prieten. Cum a aflat că a fost trădat

În timp ce Cătălin Bordea trăgea din greu în America Express și plângea de dorul soției, Livia își trăia povestea de dragoste cu unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului. Bordea n-a știut nimic. Cătălin Bordea n-a simțit deloc că soția îi pune coarne cu unul dintre cei mai buni prieteni. Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Bordea susține că a aflat despre ce face Livia cu doar două ore înainte să apară fotografiile cu cei doi. „Eu n-am știut nimic

.OPe mine m-au sunat cu două. ore să se pună articolul. M-au sunat din redacție și a fost o chestie atât de drăguță că nici nu  știu cum să o spun. Cei din presa de scandal nu știau cum să-mi zică. Eram la Praga, cu Micutzu, umblam prin oraș, făceam poze. Mă sună cineva, era redactorul șef de la Cancan și-mi spune: „Băi, Cătăline, ne uităm la poze și nu ne vine să credem”, a mărturisit Bordea.

„Simți, fizic, că te golești”

Inițial, comediantul spune că nu a crezut nimic din ce i s-a spus. „Șocul a fost puternic, simți fizic că te golești. Simți cum te împietrești și nu mai ai reacție. Micuztu era mai agitat decât mine. M-am așezat pe o bancă și priveam în gol. (…) Și încercam să spun că nu e nimic adevărat”, susține Bordea. Când s-a trezit la realitate, lucrurile au început să se lege. „

Ies oameni care au văzut și ei diferite lucruri pe la cluburi, pe la nu știu ce… (…) Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta, eu nu eram căsătorit cu așa ceva. Soția mea pe care am iubit-o, pe care o cunosc, n-ar fi făcut asta”, sunt vorbele lui Bordea. Comediantul spune că în ultima lună Livia începuse să se transforme și au existat semne din partea Liviei, dar nu a crezut nici în ruptul capului că va fi ti trădat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre