Simona Ionescu / Redactor Șef

Se zguduie simbolul iubirii eterne din lumea sportului. Lionel Messi, în pragul divorțului

Se zguduie simbolul iubirii eterne din lumea sportului. Lionel Messi, în pragul divorțului
Zvonuri despre divorțul dintre Messi și Antonella se răspândesc tot mai mult pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu acest cuplu, care era un simbol al iubirii eterne din lumea sportului?

Relația dintre Lionel Messi și partenera sa, Antonella, se zvonește că se află acum într-o stare critică. Unii spun că cei doi ar fi chiar în pragul divorțului.

Este imposibil de crezut o astfel de veste pentru admiratorii care au fost fascinați de chimia dintre Messi și soția sa, cuplul fiind considerat un simbol al iubirii eterne în lumea sportului. De altfel, povestea celor doi a inspirat multe persoane de când au început să se întâlnească, cu mult înainte ca sportivul să devină cunoscut în întreaga lume. Cu toate acestea, rapoarte recente sugerează unele probleme în viața cuplului care ar putea duce la divorț.

Ce i-ar fi impus Antonella

Au existat zvonuri privind probleme conjugale în mijlocul sărbătoririi victoriei spectaculoase a lui Lionel Messi la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022. Recent, s-a spus că Antonella l-ar fi forțat pe soțul său să retragă oferta profitabilă de la clubul de fotbal saudit Al Hilal, de 500 milioane de dolari. Mai mult, fanii au speculat pe rețelele de socializare că această decizie de angajare a provocat o ruptură între cei doi care ar putea duce chiar la o separare oficială.

Ce a postat Antonella pe rețelele de socializare

În ciuda zvonurilor potrivit cărora cuplul trece prin cele mai dificile momente din căsnicia lor, Antonella a postat recent pe conturile sale de socializare o fotografie cu soțul, în care par fericiți.

Messi și Antonella, în pragul divorțului?

Imaginea recentă a Antonellei în rochie neagră cu Messi purtând un costum negru cu o legendă cu o inimă roșie, ar putea fi modul lor de a risipi aceste zvonuri.

Fanii și admiratorii au fost fericiți văzând pozele adorabilului cuplu și s-au rugat ca vestea divorțului să fie falsă. Cu toate acestea, ei le-ar fi recunoscători celor doi dacă ar vorbi despre acest lucru, astfel încât toată lumea să fie ușurată.

Zvonuri de înșelăciune între Messi și Antonella

Lionel Messi, recunoscut pe scară largă ca fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, are o viață personală aparent lipsită de scandaluri. Dar, un set de fotografii din 2013 îl arătau pe Messi având un contact apropiat cu un model rus blond în timp ce asista la celebrarea lui Cristiano Ronaldo în Las Vegas.

Patru ani mai târziu, în 2017, Messi a fost propulsat în lumina reflectoarelor atunci când modelul peruvian Xoana Gonzalez a apărut în emisiunea „Valoarea adevărului”. Gonzalez a fost interogată în cadrul emisiunii cu privire la presupusa ei relație cu Messi. Fotbalistul s-a confruntat cu un alt set de acuzații de înșelăciune în 2022, când modelul paraguayan Milena Foradaca l-a acuzat că i-ar fi făcut propuneri de căsătorie. Chiar dacă rezistența cuplului a fost pusă la îndoială de aceste acuzații, Messi a ales să păstreze tăcerea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre