Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț cu scandal. Ea este noua iubită a lui Kevin Costner. Toți bărbații au fost îndrăgostiți de ea

Divorț cu scandal. Ea este noua iubită a lui Kevin Costner. Toți bărbații au fost îndrăgostiți de ea
La începutul acestui an, întreaga lume a aflat că actorul Kevin Costner se desparte de soția sa, Christine Baumgartner. Sunt tot mai multe zvonuri că ar exista o nouă iubire în viața lui. Nimeni alta decât o colegă de breaslă, laureată a premiului Oscar.

Este vorba de Reese Witherspoon, o altă actriță iubită, laureată în 2006 a premiului Oscar. Se iubește sau nu blonda cu Kevin Costner?

Fosta soție a lui Kevin Costner, șocată de decizia jucătorului

După un mariaj de 19 ani și trei copii, Cayden, Hayes și Grace, Kevin Costner și soția sa s-au despărțit. Ca în orice divorț, copiii au fost în centrul „bătăliei”, fosta soție încercând să obțină o pensie alimentară cât de mai mare de la star. Surprinzător însă, judecătorul a redus pensia alimentară a lui Costner.

Are sau nu o nouî iubită Kevin Costner?

În timpul ultimei audieri de divorț, judecătorul Thomas Anderle a înjumătățit pensia alimentară a lui Costner către Baumgartner, de la 129.000 de dolari la 63.000 de dolari. „Christine este șocată. Ea a spus că până și Kevin părea șocat. Toată lumea părea șocată. În cazul în care Kevin ar putea trece peste furia și răzbunarea lui, ar vedea cum acest lucru le face rău copiilor lor”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

„Voi intra în câmpul muncii”

În urma deciziei, Baumgartner a dezvăluit că intenționează să se angajeze. „Voi analiza pașii pe care trebuie să îi fac și orice fel de studii pe care trebuie să le urmez și voi intra în câmpul muncii”, a declarat ea pentru People. Recent, s-a aflat că starul s-ar întâlni cu Reese Witherspoon.

În acest an Reese Witherspoon a fost desemnată cea mai bogată actriță din lume

„Au sunat și au trimis mesaje sub pretextul de a găsi scenariul perfect, dar a devenit aproape zilnic”, a declarat o sursă pentru New Idea, care susține că cei doi sunt „extrem de compatibili”. „El și Reese sunt întotdeauna atenți să nu fie văzuți împreună, dar de îndată ce angajamentele lui Horizon se vor încheia, ar putea fi mai relaxați. Este încă foarte devreme”, a conchis sursa.

Reprezentantul artistei dezminte zvonurile

Se pare însă că cei doi nu ar trăi o poveste de iubire, iar dezmințirea a venit din partea reprezentantului lui Witherspoon. Actrița a mai fost ținta unor zvonuri nefericite cu șase luni în urmă, când s-a zvonit că s-ar întâlni cu Tom Brady. „Această poveste este complet inventată și nu este adevărată”, a spus reprezentantul pentru People.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre