Simona Ionescu / Redactor Șef

Wow! Andreea Marin se transformă. Foto elocvente!

Wow! Andreea Marin se transformă. Foto elocvente!
Andreea Marin pare o altă femeie după ultimele schimbări de look. La 45 de ani, arată ca la 25, când lucra la Televiziunea Română. Și iubește ca în adolescență, cu mărturisiri publice curajoase, surprinzătoare chiar și pentru fani. Câteva fotografii cu ea înglobează toate aceste schimbări din viața vedetei.

Se știe că, după despărțirea de turcul Tunkay, nu după foarte mult timp Andreea a cunoscut iubirea lângă un alt bărbat, Adrian Brâncoveanu, mai mic ca vârstă decât ea. Sunt de trei ani împreună, iar femeia fără de noroc în dragoste în cele trei căsătorii anterioare pare că înflorește.

Pe pagina ei de Facebook, Andreea Marin a publicat în ultimele zile mai multe fotografii în care face reclamă la o nouă linie de modă, pregătită pentru această vară. În afară de rochia de poplin alb și accesoriile alese cu mult bun gust, frizura vedetei o schimbă total față de femeia conservatoare prin eleganță care era. În puține cuvinte, se poate spune că Andreea arată superb. Iar laudele nu au contenit să vină de la fanii săi.

 

Un mare succes mediatic a avut Andreea și pe 2 iulie, când a postat un mesaj pentru iubitul său, Adrian Brâncoveanu, cu ocazia zilei sale de naștere. Deși de regulă este discretă și foarte rar își dezvăluie sentimentele pentru cei apropiați, de această dată „Zâna Surprizelor” nu s-a mai cenzurat și a transmis public, și pe contul său de pe Facebook și pe cel de pe Instagram, ceea ce simte pentru bărbatul de lângă ea.

 

„La mulți ani, dragoste!”, a scris Andreea lângă o fotografie cu ei doi pe o bancă, cu următorul text lângă:

„Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”.

Probabil că diplomatul Brâncoveanu a fost praf emoțional după o asemenea declarație de dragoste, nicicând făcută de Andreea nici lui Cristi, nici lui Ștefan Banică jr., nici lui Tunkay, cei trei ex, rămași niște amintiri dureroase în sufletul vedetei, după cum mărturisea la un moment dat.

Foto: Facebook

 

 

Imagini emoționante cu logodnicii anului. Vor avea o fetiță!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre