Simona Ionescu / Redactor Șef

Zboară, puiule, zboară! Ce a făcut Esca pentru fata ei

Zboară, puiule, zboară! Ce a făcut Esca pentru fata ei
Alexia Eram le-a dat fanilor de pe rețelele de socializare o veste mare, iar aceștia s-au grăbit să o felicite și să arate cât sunt de încântați. Tânăra în vârstă de 20 de ani este deja celebră pe internet, acolo unde face video-uri în care își tine la curent urmăritorii cu ultimele evenimente din viața ei.

Fiica Andreei Esca este, la 20 de ani, o tânără frumoasă și deșteaptă. Ba mai mult decât atât, Alexia nu stă pe banii părinților, ci și-a construit o adevărată carieră în social media care îi aduce destul de mulți bani. 

Alexia are o relație de peste patru ani cu cântărețul Mario Fresh, iar aceștia se înțeleg foarte bine, spre încântarea Andreei Esca, prezentatoarea punâ ndu-l pe listă pe tânăr la majoritatea evenimentelor de familie. Pe final de an, Alexia a făcut un pas mare către viața sa de adult, spre fericirea internauților, dar și a familiei. 

Și-a luat apartament din propriile economii, dar și cu ajutor de la părinți 

Deși Alexia era independentă de ceva timp, aceasta locuind într-un studio fără părinții ei celebri, acum fiica Andreei Esca s-a hotărât în sfârșit să devină proprietară. Aceasta a anunțat entuziasmată pe Instagram că, în urma economiilor din proiectele de publicitate, dar și cu ajutorul părinților și a unui împrumut la banca, a reușit să achiziționeze apartamentul mult visat, într-o zonă bună a Capitalei: “Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia a postat și un video pe YouTube în care a prezentat apartamentul și a explicat ce alegeri a făcut pentru decor: ”E o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. O să vă prezint fiecare cameră și o să vă spun exact ce o să se întâmple și cum o să fie decorată. Am optat pentru un stil mai girlish (n.r. feminin) și modern și retro, în același timp. Am obsesie cu chestiile retro și chestiile roz. O să fie o combinație de gri cu roz”, a povestit Alexia. 

Vă amintiți de Cheeky Girls? Iată cum au ajuns acum!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre