Știrea momentului în televiziune. Ce a făcut o cunoscută prezentatoare

Știrea momentului în televiziune. Ce a făcut o cunoscută prezentatoare
Ultimul an a fost spornic pentru cuplurile din showbizul românesc. Își duc talentul mai departe, mulți copii s-au născut. Și continuă.

Știrea momentului în televiziune o are protagonistă pe Eli Roman, îndrăgita prezentatpoare de la Realitatea TV. Ea tocmai a devenit mamă. Pentru a treia oară. Cunoscuta prezentatoare TV a născut o fetiță perfect sănătoasă și a publicat și prima imagine cu micuța.

„Eu și cel de-al treilea perfect al nostru, Ana Maria! O prințesă de nota 10, cu 3510 g și 51 de cm. Un miracol de la Dumnezeu după 6 fiv-uri pentru Andrei și Matei ea a venit natural. Ne întregește familia și inimile…suntem lângă tine ca să-ți dăm rădăcini și aripi, iubirea și susținerea noastră necondiționată! Te iubesc infinit!

❤️Este tare nerăbdătoare să-i întâlnească pe tati Stelian și frățiorii ei care cu greu rezistă departe de noi. Dar pandemia asta ne mai prelungește suspansul! Vă iubesc, băieții mei!”, a scris Eli Roman pe Instagram.

Eli Roman a învins infertilitatea

Eli Roman, prezentatoarea de la Realitatea TV, și-a dorit foarte mult o fetiță, ea mai având deja doi băieței,  pe Andrei de 5 ani și jumătate, dar și pe Matei de 2 ani. Acum ei vor fi frați mai mari pentru micuța Ana Maria.

Eli Roman mărturisea în urmă cu doar câteva luni că atunci când a aflat că a rămas din nou însărcinată a sperat din tot sufletul că va aduce pe lume o fetiță. „Când am aflat că sunt însărcinată cu cel de-al treilea copil, primul lucru la care m-am gândit a fost să fie fată, nu de alta, dar nu voiam să fiu soacra cu 3 nurori“, spunea Eli Roman.

Cunoscuta prezentatoare și-a dorit foarte mult să aibă copii. ea povestea că s-a luptat cinci ani cu infertilitatea. Abia după tratamente și șapte proceduri de fertilizare in vitro a reușit să devină mamă.

Sursa foto: Instagram