Simona Ionescu / Redactor Șef

1 februarie 2022, Lună Nouă. Ce să faceți ca să vă meargă bine

1 februarie 2022, Lună Nouă. Ce să faceți ca să vă meargă bine
Potrivit specialiștilor, Luna Nouă din zodia Vărsător ce are loc pe 1 februarie 2022 aduce cu sine câteva lucruri bune.

Renunțare la orgolii și dorințe pe care nu le-ați mai avut până acum. Sunt două lucruri care depind de Luna Nouă din 1 februarie 2022.

 1 februarie 2022, Lună Nouă. Ce să faceți ca să vă meargă bine

Odată cu Luna Nouă care va fi pe 1 februarie 2022, avem posibilitatea să ne folosim toată energia pentru a începe lucruri noi. Veți avea ocazia să cunoașteți oameni noi care vor vă vor da lecții prețioase și e bine să țineți cont de acest lucru. S-ar putea să rămâneți surprinși să vedeți cât ajutor veți primi.

Chiar dacă aceștia nu sunt genul dumneavoastră, nu îi alungați și fiți prietenoși. Luna Nouă este de asemenea un moment când e bine să ieșiți din carapacea voastră. Pur și simplu mergeți chiar și la o plimbare în aer liber și veți vedea de câte schimbări veți avea parte.

Atenție la vampirii de energie

Pe de altă parte, tot Luna Nouă este momentul în care veți simți în jurul vostru mulți vampiri de energie.

Dacă cineva vrea să vă strice cheful sau pur și simplu aveți lângă voi persoane încăpățânate sau invidioase, scăpați de ei. Nu aveți nevoie de așa ceva în viața voastră.

Creați-vă în casă un spațiu sacru

E bine, spun specialiștii, ca în aceste zile să creați în casă un spațiu sacru. Un doar al vostru, unde să vă încărcați cu energia de care aveți nevoie. Câteva icoane, lumânări și o candelă, ca și niște bețișoare parfumate pot face uneori minuni. Faceți totodată și o listă cu ceea ce vă doriți să aveți. Și fiți atenți să fie cât mai detaliat scrisă.

De Luna Nouă se aprind mereu lumânări, pentru ca dorințele să se împlinească, iar Universul să vă aducă tot ce aveți nevoie în viață. Nu uitați că Luna Nouă este un cadou minunat pe care ni-l face Universul. De noi depinde dacă știm ce să facem cu el.

Sursă foto: the Poc

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre