Simona Ionescu / Redactor Șef

25 martie, eclipsă de lună. Astrologul Bianca Nuțu ne spune ce ne aduce Luna de vierme

25 martie, eclipsă de lună. Astrologul Bianca Nuțu ne spune ce ne aduce Luna de vierme
Observatori ai Lunii, se apropie ceva interesant care are o semnificație deosebită! O lună plină va răsări în semnul Balanței și va marca prima eclipsă lunară din 2024, pe 25 martie. Ce spune astrologul Bianca Nuțu.

Eclipsa de lună din 25 martie, cunoscută și sub numele de Lună de vierme, anunță sosirea primăverii și marchează o nouă trezire în toate semnele zodiacale. Astrologul Bianca Nuțu spune ce avem de făcut.

Momentul închiderii și al vindecării

Lunile pline simbolizează întotdeauna puncte de cotitură și pot fi asociate cu încheierea și vindecarea. Iar Luna Vierme care răsare în Balanță are câte puțin și toate acestea. Evenimentul lunar va aduce o perioadă emoțională intensă pentru semnele care vor fi afectate de el. Acesta este momentul închiderii și al vindecării care vine după o perioadă dură de introspecție și transformare.

Efectele se vor resimți și după eveniment

Specialiștii spun că efectele Lunii pline din 25 martie se vor resimți și după eveniment, și există patru semne în special la care va trebui să fim foarte precauți în această perioadă.

Efectele eclipsei de lună au început să se vadă de acum

Taurii trebuie să se aștepte la schimbări importante în sfera profesională în timpul Lunii pline din 25 martie. O tonă de responsabilități vor ateriza ca din senin, așa că ar fi bine să fiți pregătiți să duceți greul. Dar delegați și pe alții atunci când este necesar. Acesta este momentul să fiți mai activi în ceea ce privește contribuția la locul de muncă.

Eclipsa de lună va marca o etapă importantă în călătoria Leilor

Luna plină care răsare în semnul Balanței va aprinde o scânteie creativă și în persoanele născute în zodia Leu. Profitați din plin de această energie și explorați noi idei și oportunități. Această perioadă va marca, de asemenea, o etapă importantă în călătoria Leilor. Specialiștii vă recomandă să nu vă uitați niciodată înapoi.

Oportunități mari pentru Săgetători

Evenimentul lunar va supraîncărca viața socială a Săgetătorilor și va aduce mai multe oportunități. Acesta este momentul ca acești nativi să-și desfacă aripile și să își lărgească orizonturile. Evaluați ceea ce aveți nevoie și puneți-vă nevoile pe primul loc. Asigurați-vă totodată că vă aflați în mediul aliniat cu ce aveți nevoie.

Peștii vor fi în lumina reflectoarelor

Fie că este vorba despre viața personală sau profesională, este momentul ca Peștii să își consolideze conexiunile și să construiască relații de durată. Schimbarea este în cărți pentru ei, dar nu trebuie să grăbească procesul și să lase lucrurile să-și ia timpul necesar pentru a se așeza acolo unde trebuie.

Bianca Nuțu ne spune cum ne afectează eclipsa de lună din 25 martie

„Noi suntem cei care trebuie să punem lucrurile în ordine, pe curat, nimeni altcineva”

„Înainte de a începe ceva nou, trebuie să faci curat. Eclipsele sunt ca niște ași în mânecă pe care Universul îl folosește să ne schimbe direcția și vorbim din nou de transformare. Noi suntem cei care trebuie să punem lucrurile în ordine, pe curat, nimeni altcineva. Evenimentele care vin vor fi șocante pentru unii, și există și niște plăți karmice la mijloc. Să nu uităm că Mercur va fi retrograd de pe 1 aprilie”, a povestit astrologul Bianca Nuțu în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Sursă foto: in.hellomagazine.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre