Simona Ionescu / Redactor Șef

„Îngeraș” Victoria’s Secret condamnat! Fraudă de milioane de dolari

„Îngeraș” Victoria’s Secret condamnat! Fraudă de milioane de dolari
„Îngerașii” care defilează în lenjerie intimă nu sunt neaparat niște „îngeri”. Unul din super-modelele Victoria's Secret a fost condamnat pentru o fraudă de milioane de dolari.

Bar Rafaeli este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele ale lumii, consacrată ca „înger” Victoria’s Secret. Tânăra a comis o fraudă în valoare de 6 milioane de dolari. Ea a fost condamnată. Totuși, juriul a avut clemență în fața frumuseții răpitoare a divei cu picioare lungi și bust generos. Astfel, tânăra va avea de executat  șase luni de muncă în folosul comunității, conform sentinței pronunțate de un tribunal din Israel.

O pedeapsă mai dură a primit mama sa, care va sta 16 luni după gratii. Autoritățile au găsit vinovat „îngerul” Victoria’s Secret de neplata taxelor în perioada 2006 – 2012, când a reușit să ascundă de Fisc nu mai puțin de 6 milioane de dolari.

În apărarea sa, supermodelul Bar Rafaeli a susținut că a câștigat toți acești bani în Statele Unite ale Americii, unde a și locuit o perioadă de timp, considerând că nu era obligată să îi declare în ţara sa. Autoritățile fiscale și judiciare însă o contrazic.


Katie Price s-a luptat singură pentru viața fiului său

Scandal cât casa la Starbucks. E strigător la cer ce au putut face angajații


Mai mult, procurorii au acuzat pe părinții tinerei de spălare de bani şi pentru că a fi declarat că sunt beneficiarii unor conturi care aparţineau, de fapt, fiicei lor. În plus, ei sunt bănuiţi și că au dat informaţii false autorităţilor fiscale şi că au ascuns relaţiile pe care fiica lor le menţinea în Israel, cât timp lucra în străinătate.

În același proces, mama supermodelului Victoria’s Secret Bar Rafaeli este bănuită că nu a declarat 770.000 de euro obţinuţi din comisioane în perioada în care a activat ca impresar al fiicei sale, bani pe care i-ar fi depus în conturi bancare din străinătate, tocmai pentru a-i ascunde de fiscul israelian și pentru a nu plăti taxele cuvenite.

În vârstă de 35 de ani Bar Refaeli este un fotomodel israelian și ocazional actriță. Ea a fost covergirl al revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue în 2009, iar în 2012 a fost cotată pe primul loc în topul „Hot 100” al revistei Maxim. În 2013, ea a găzduit primul sezon al showului The X Factor Israel.

Sursa foto: Instagram / Bar Rafaeli

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre