Simona Ionescu / Redactor Șef

A crezut că face bine. Lui Dan Negru i-au sărit internauții-n cap

A crezut că face bine. Lui Dan Negru i-au sărit internauții-n cap
Au trecut 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, iar unul din cei mai cunoscuți oameni de televiuziune susține că a găsit criminalii. A iscat o adevărată furtună pe internet.

Dan Negru a lansat un mesaj violent pe Facebook, la un deceniu de la sinuciderea Mădălinei Manole. „Noi suntem criminalii”, spune vedeta. Iată mesajul complet: „O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau.

Era perioda în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18 – 49 ani și orice li se părea „old” sau cu aer românesc era respins. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei!”.

Efectele mesajului care s-a dorit unul emoționant au fost exact opuse. Mii de oameni au vizualizat postarea, însă cei care i-au răspuns lui Negru au punctat altceva.

„Pe bune? Am pretenții de la tine. Probabil nu a acceptat situația. Suntem unici și numai ea știe de ce a facut-o. Dacă nu mai ești primit într-o casă, suflet, instituție, etc., ori ceri ajutor, ori renaști. Poate nu ăsta a fost motivul. Hai să nu ne mai învinovățim.


Ghici al cui este tatuajul ținut secret până acum?

Dieta indiană: slăbiți 8 kilograme în 7 zile


Tot respectul Mădălinei. E PROBLEMA ta, sau a voastră dacă vă considerați vinovați. A mea cu siguranță nu-i. Fiecare la timpul lui”, a scris cineva.

Ideea e continuată și de alți inetrnauți care reproșează televiziunilor multe aspecte: „Cert este că și voi sunteți obligați să aduceti pe scenă aproximativ 70% non valori! Bănuiesc că unii chiar vă plătesc să-i aduceți pe scenă sau în lumina reflectoarelor! Cei valoroși trebuiesc plătiți să vină! Dumnezeu știe care-i viața voastră de moderatori, probabil pentru salariul ăla trageți tare să salte rating-ul!

Cu cine sare, cu non-valorile! Pentru mine numele de vedetă, se lasa greu, persoană cu o cariera vastă, cu facultate făcută la stat, celebritate! Nu poți numi vedetă toate maimuțele inculte! Ele săracele de proaste ce sunt habar nu au că faceți mișto de ele! Cum naiba să accepți să te umilești!? În fine, asta-i „calitatea” acum!”, a scris un internaut.

Sursa foto: Facebook / Dan Negru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre