Dieta indiană: slăbiți 8 kilograme în 7 zile

Dieta indiană: slăbiți 8 kilograme în 7 zile
Cea mai mare problemă atunci când ții o dietă este înfometarea. Ideal e să slăbești fără să îți fie foame. Și e de-a dreptul perfect dacă slăbești rapid. Toate acestea le promite Dieta indiană.

Cu ajutorul Dietei indiene puteți slăbi până la 8 kilograme în doar o săptămână. Acest regim alimentar elimină toxinele din organism, reduce grăsimea corporală, redând, totodată, energia și vitalitatea, notează thefitindian.com.

Pentru ca dieta să aibă efecte sunt de urmat, dincolo de regimul alimentar propriu-zis, și câteva reguli. Se va elimina total consumul de alcool, deoarece acesta afectează sinteza proteinelor și favorizează retenția de apă în organism. Este necesar să beți minim 10 pahare cu apă pe zi, apa având rolul de a accelera metabolismul și ceea ce va ajuta la eliminarea kilogramelor în plus. Mai trebuie să faceți mișcare  45 de minute pe zi.

Dieta indiană

Ziua 1: Ziua fructelor. Puteți consuma orice fruct, în orice cantitate, excepție făcând strugurii, bananele și mango. Ideal e să consumați pepene roșu, portocale, mere, rodii și căpșunile.


Doliu la Hollywood. Unul din actorii Star Trek Continues a murit

Ce face Andreea Bălan cu fetițele sale. Exclusiv


Ziua 2: Ziua legumelor. Puteți mâncați doar legume fierte sau crude. Ideal e să includeți în dietă și legume verzi.

Ziua 3: Ziua fructelor și a legumelor. Aceasta reprezintă o combinație între prima și a doua zi. Trebuie să mâncați legume și fructe. Evitați, însă, cartofii.

Ziua 4: Ziua bananelor cu lapte. Veți putea mânca până la 6 banane pe parcursul zilei și puteți bea maxim 4 pahare cu lapte. Bananele au rolul de a aduce potasiu și sodiu în corp.

Ziua 5: Ziua cu roșii. În această zi mâncați roșii, varză și brânză de vaci. Puteți consuma până la 6 roșii. În plus e necesar să creșteți cu 25% aportul zilnic de apă, în loc de 10 pahare veți consuma 12,5.

Ziua 6: Ziua fără roșii. Meniul conține varză, brânză de vaci și alte legume, dar fără roșii. Le puteți prepara și sub formă de supă.

Ziua 7: Cea mai importantă zi. Puteți bea suc de fructe proaspete, iar ca hrană mai consistentă aveți voie o cană cu orez brun preparat, sau alte legume. Trebuie să beți 15 pahare de apă și să evitați cafeaua sau ceaiul.

Sursa foto: Pixabay / Murtaza_ali