Simona Ionescu / Redactor Șef

A dat sau n-a dat like Papa unei femei ce poza în lenjerie intimă?

A dat sau n-a dat like Papa unei femei ce poza în lenjerie intimă?
Șeful Bisericii Catolice și suveranul statului Vatican, Papa Francisc, a ajuns în atenția presei din întreaga lume zilele trecute după ce a apreciat pe instagram poza unui model de lenjerie intimă, Natalia Garibotto.

Cu peste 7 milioane de urmăritori pe Instagram, Papa Francisc este iubit de credincioși din întreaga lume. Recent, Suveranul Pontif și-a exprimat susținerea față de uniunea civilă între persoanele de același sex într-un film despre viața și munca sa ce a avut premiera în cadrul Festivalului de film de la Roma.

“Homosexualii au dreptul să fie într-o familie. Sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul să aibă o familie. Nimeni nu ar trebui să-i facă să se simtă mizerabil din această cauză. Trebuie să avem o lege privind uniunea civilă. Astfel ar fi legal acoperiți”, a declarat Suveranul Pontif.

Sfântul like”

În urma cu câteva zile însă, Papa Francisc a ajuns din nou subiect de discuție în presă, de data aceasta stârnind chicote de râs. S-ar părea că Suveranul Pontif a apreciat una dintre pozele unui model de lenjerie feminină, pe nume Natalia Garibotto. Se pare că un fan atent al Nataliei a descoperit like-ul dat de Papă și a share-uit fotografia pe rețelele sociale. Însăși Natalia a comentat evenimentul: “Măcar merg în Rai”, a spus aceasta după ce a fost informată de întâmplare.

Nu se știe exact dacă a fost o greșeală a celor care întrețin contul de instagram al Suveranului Pontif, dar like-ul la fotografie a dispărut ulterior. A ajuns însă în trending pe twitter, acolo unde a avut parte de mii de distribuiri și glume care mai de care mai amuzante.

Anul trecut Papa Francisc a efectuat o vizită istorică în România, unde a fost primit cu entuziasm de mii de credincioși care au venit să-l aclame și să-l vadă măcar pentru o secundă în celebrul papamobil, în ciuda ploii torențiale de afară.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav își pun fetița la adăpost? Ea vrea în Dubai: „Sunt foarte faimoasă acolo”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre