A fost prins. Un elev de liceu l-a înjunghiat pe tânărul sportiv, în plină stradă. Motivul l-a spus Poliției

A fost prins. Un elev de liceu l-a înjunghiat pe tânărul sportiv, în plină stradă. Motivul l-a spus Poliției
S-a întâmplat la Brăila. În plină stradă, un adolescent sportiv a fost înjunghiat de cinci ori de un alt tânăr, a cărui identitate a fost dezvăluită cu puțin timp în urmă.

Rețete și Vedete, într-o ediție anterioară, a scris despre tânărul din Brăila care a fost înjunghiat de un necunoscut în plină stradă. Acum, s-a aflat autorul faptei îngrozitoare care, din informațiile ce au ajuns la presă, a fost deja reținut de oamenii legii.

Elevul care s-a dovedit a fi atacatorul, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor. El l-a înjunghiat de mai multe ori pe un coleg de la alt liceu, în plină stradă. Victima a ajuns la spital cu un plămân perforat.

Se pare că tinerii s-au certat din cauza unei fete. Agresorul reținut are doar 16 ani și este elev la o altă școală decât a victimei și anume, Liceul de Arte Hariclea Darclee din Brăila.

A fost vorba despre un plan bine pus la punct

Marți după amiază, la finalul orelor de curs, el și-a așteptat victima, un coleg de la Liceul cu Program Sportiv, în apropierea școlii acestuia.  Prin surprindere, atacatorul l-a înjunghiat de cinci ori pe rivalul său, una dintre lovituri perforându-i victimei un plămân, rezultând o rană destul de gravă.

Băiatul rănit, și el în vârstă de 16 ani, a ajuns la Spitalul Județean de urgență din Brăila, unde a fost operat imediat și se află acum în stare stabilă, după cum au relatat pentru media reprezentanții unității medicale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au solicitat mandat de arestare pe numele agresorului, pe care l-au reținut pentru tentativă de omor.

Între timp, a fost efectuată și o expertiză medicală de specialitate, iar medicii legiști au stabilit că rănile suferite de victimă i-au pus viața tânărului de la școala sportivă, în pericol.

Mesajul Poliției Brăila

Amintim că reprezentanții poliției din Brăila au aflat de cazul dat de la camera de gardă a spitalului.

Poliţiştii au efectuat verificări, iar din primele date se pare că un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiul Brăila, ar fi fost agresat, suferind vătămări corporale ce au necesitat asistenţă medicală de specialitate.

În prezent poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre