Simona Ionescu / Redactor Șef

A început programul „Litoralul pentru toți”. Vă spunem câți bani trebuie să scoateți din buzunar

A început programul „Litoralul pentru toți”. Vă spunem câți bani trebuie să scoateți din buzunar
Programul „Litoralul pentru toți” a început pe 3 mai, cu o lună mai devreme față de anii din urmă.

Turiștii cu venituri reduse au acum posibilitatea să petreacă un concediu de vis, în afara sezonului, când prețurile sunt mult mai mari.

Reduceri de până la 50%

Românii care vor să meargă la mare în această perioadă vor avea parte de reduceri mari la cazare, prețurile fiind mai mici chiar și cu 50%. Veți putea beneficia de aceste tarife în perioada 3 mai – 15 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie.

Cât costă o cameră dublă

Prețurile diferă în funcție de stațiunea unde doriți să ajungeți și, bineînțeles, de hotelul ales. Pentru o cameră dublă în Eforie, de exemplu, veți plăti de la 90 de lei pe noapte. 120 de lei este prețul unei nopți de cazare la Mamaia, la un hotel de trei stele. Cine dorește să se cazeze în regim all inclusive, poate opta pentru hoteluri unde prețurile se ridică între 250-300 de lei pe noapte de persoană.

Românii pot achita cu voucherele de vacanță

Persoanele care doresc să aibă parte de o vacanță de vis, se vor adresa agențiilor de turism, unde pot să achite cu voucherele de vacanță. Veți avea parte și de surprize, întrucât în pachetele agențiilor de turism sunt incluse și excursii gratuite în diverse locații. Trebuie însă să vă grăbiți, pentru că locurile sunt limitate, pentru fiecare etapă fiind scoase 4000 de locuri. Dacă acestea sunt ocupate, programul se încheie.

La ce hoteluri vă puteți caza la mare

Potrivit informațiilor oferite de litoralulromanesc.ro, la ediţia din acest an a programului amintit s-au înscris Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus, ori Hotel Corsa din Mangalia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre