Simona Ionescu / Redactor Șef

A început sezonul 3 al serialului fenomen Golden boy. Salt în timp și noi secrete cu Seyran și Ferit

A început sezonul 3 al serialului fenomen Golden boy. Salt în timp și noi secrete cu Seyran și Ferit
Unul dintre cele mai iubite seriale din acest moment, Golden boy – Dragoste rebelă a avut premiera în Turcia. era așteptat de fanii din țară, la fel de mult cum o fac cei din alte state europene, unde s-au difuzat primele două sezoane. Serialul a suferit schimbări semnificative, inclusiv un salt în timp de doi ani.

Serialul Golden boy – Dragoste rebelă a avut premiera în Turcia pe 13 septembrie 2024 și a început cu un salt în timp. Au trecut doi ani de la boala lui Seyran, iar în acest timp, viețile rezidenților conacului bunicului cel bogat Halis au suferit schimbări dramatice, anunță turkishseries.us.

Filmul va introduce personaje noi, care vor aduce evoluții palpitante poveștii, dar actorii nu au fost încă anunțați.

Ferit nu și-a scăpat iubita din ochi

Iubirea a fost mai presus de orice în relația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, actorii care-i întruchipează pe Ferit și Seyran din Golden boy. Se pare că actorii principali ai serialului au trecut peste probleme și sunt din nou împreună.

După o perioadă destul de lungă în care s-a vorbit că cei doi s-ar fi despărțit, le-au făcut o mare bucurie fanilor când s-au fotografiat pe terenul de tenis.

Fotografiile au fost postate de Seyran, iar internauții au fost foarte fericiți și au trimis imediat mesaje. Seyran a purtat o fustă albă scurtă, care-i venea perfect, iar Ferit părea că nu o scapă din ochi.

„Îmi place foarte mult de voi doi împreună”

Seyran și Ferit s-au împăcat!

“Este cu Mert”, “Au jucat tenis împreună”, “Veniți la New York”, “Îmi place foarte mult de voi doi împreună”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Nu doar prietenii din online au apreciat momentul, ci și colegii din serialul fenomen Golden boy – Dragoste rebelă. De altfel, Seyran e mereu prezentă în online și are până acum 9 milioane de prieteni virtuali pe instagram, unde a publicat peste 300 de fotografii și filme.

Ultimele sunt realizate la Paris, unde frumoasa actriță a fost pentru o ședință foto. Cu puțin timp în urmă, fanii serialului au mai primit o vestă bună. Bunicul Halis a revenit în serial și se așteaptă să aibă o intrare triumfală în film.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri