Simona Ionescu / Redactor Șef

A intrat din nou soarele în familia Anamariei Prodan. Iată cine s-a întors. Bucuria e imensă

A intrat din nou soarele în familia Anamariei Prodan. Iată cine s-a întors. Bucuria e imensă
Ani buni a fost alături de familia Anamariei Prodan și lucrurile au funcționat perfect. Astăzi, un personaj important se întoarce.

Când a plecat de lângă ea, Anamaria Prodan a fost extrem de tristă, însă a înțeles. Acum, lucrurile se schimbă radical.

A intrat din nou soarele în familia Anamariei Prodan. Iată cine s-a întors. Bucuria e imensă

Elena Fulgeanu sau Nuți, cum o cunoaște toată lumea, i-a făcut o surpriză imensă Anamariei Prodan când a acceptat să vină să lucreze din nou pentru familia ei. Să lucreze e, de fapt, prea mult spus, pentru că Nuți face parte din familie, e iubită și respectată și toată lumea o așteaptă cu brațele deschise.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, au declarat surse pentru Click.

De ce s-a întors Nuți din Emiratele Arabe

Fosta bonă a lui Bebeto a plecat în relații foarte bune cu Anamaria Prodan și familia ei. Femeia a ales atunci să-și dea demisia pentru că a fost cerută în căsătorie și urma să-și întemeieze o familie.

Cei doi au ales să se stabilească în Emiratele Arabe, unde le-a mers din plin. Sursele spun că au reușit să strângă o sumă frumușică, iar acum au decis să se întoarcă acasă.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo”, au spus sursele.

Ce a spus afacerista când a plecat Nuți

Când Nuți a anunțat-o că va pleca din familia ei, Anamaria Prodan a fost extrem de tristă și a anunțat că nu va căuta altă bonă, pentru că nimeni nu o poate înlocui.  „A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe!

Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, au fost cuvintele Anamariei Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre